Δικαιώνει Πανιώνιο η ΕΕΑ

Φώτης Καρακούσης
Δικαιώνει Πανιώνιο η ΕΕΑ

bet365

Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού διορθώνει το λάθος της και επισημαίνει πως ο Πανιώνιος έχει πρόβλημα με την εγγυητική επιστολή και όχι με ενημερότητες.

Με το που είχε γίνει γνωστή η είδηση-απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τις ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση, τον Πανιώνιο τόνιζαν πως το πρόβλημα δεν ήταν οι φορολογικές ενημερότητες όπως έγραφε η ΕΕΑ, αλλά η εγγυητική. Οι «κυανέρυθροι» επιβεβαιώθηκαν απόλυτα, καθώς σήμερα Πέμπτη η Επιτροπή με διόρθωσή της, επισημαίνει πως το πρόβλημα της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι όντως η εγγυητική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Διόρθωση του Δελτίου Τύπου της Ε.Ε.Α. της 12-08-2014, ως ακολούθως: Η Επιτροπή δεν χορηγεί πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ λόγω άρνησης κατάθεσης εγγυητικής επιστολής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα