Μίλτον Κέινς Ντονς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0

Μίλτον Κέινς Ντονς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0

Γιώργος Καραμάνος
Μίλτον Κέινς Ντονς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0

bet365

Πραγματικό Φαν Χάαλι η Γιουνάιτεντ γνώρισε ιστορικό διασυρμό με 4-0 από τη Μίλτον Κέινς Ντονς της League1 και αποκλείστηκε με το καλημέρα από το League Cup.

Λίγες ώρες νωρίτερα οι οπαδοί της πανηγύριζαν για την απόκτηση του Ανχελ Ντι Μαρία. Φαίνεται όμως πως θα χρειαστούν πάρα πολλά περισσότερα για να αισθανθούν πραγματικά καλά, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί τουλάχιστον στο ξεκίνημα ακόμα μίας -μάλλον- δραματικής σεζόν. Το χάλι της Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε σε όλο του το μεγαλείο στον 2ο γύρο του League Cup. Εκεί όπου ο Λουίς Φαν Χάαλ προφανώς ονειρεύτηκε μία εύκολη πρόκριση και παρέταξε μία 11άδα με πολλούς αναπληρωματικούς. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. Οχι όταν διασύρεσαι με 4-0 από κάποια άσημη Μίλτον Κέινς Ντονς που υπηρετεί δύο κατηγορίες πιο χαμηλά.

Ηρωες για την ομάδα της League1 ήταν οι Γουίλ Γκριγκ και Μπενίκ Αφόμπε που έστησαν πάρτι στην εστία του Ντε Χέα και σκόραραν από δύο φορές έκαστος. Ο πρώτος άνοιξε τον δρόμο σε αυτό τον ιστορικό διασυρμό, εκμεταλλευόμενος ένα αβίαστο λάθος του Εβανς (25') και έκανε το 2-0 με το στήθος (63'). Εκεί όμως που θα περίμενε κανείς την ελάχιστη αντίδραση των Κόκκινων Διαβόλων, ήρθαν ακόμα δύο τεμάχια να καταλήξουν στην εστία τους. Αυτή τη φορά ο θύτης ήταν ο Αφόμπε, με την άμυνα της Γιουνάιτεντ να συνεχίζει να κάνει λάθη (70', 84').

Ηταν η πρώτη φορά από το 1995 που η Γιουνάιτεντ έπαιξε τόσο νωρίς στη διοργάνωση και η τέταρτη φορά στην τελευταία οκταετία που μένει εκτός από ομάδα μικρότερης κατηγορίας. Εχοντας και την εικόνα από τις δύο αγωνιστικές της Premier League, είναι κάτι παραπάνω από εξόφθαλμο πως τα πράγματα όχι μόνο δεν βελτιώθηκαν από πέρσι, αλλά μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν όσοι έβριζαν τον Ντέιβιντ Μόγιες και αποθέωναν εκ των προτέρων τον Φαν Χάαλ.

* Η προηγούμενη φορά που η Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε από ομάδα μικρότερης κατηγορίας με αντίστοιχα μεγάλο σκορ, ήταν από τη Μπρίστολ το 1956 (4-0)!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Φερμίιλ, Εβανς, Κιν, Τζέιμς, Γιάνκο (Γουίλσον), Αντερσον, Πάουελ (Γιανουζάι), Καγκάβα (Περέιρα), Ερνάντες, Γουέλμπεκ.

Πορτ Βέιλ - Κάρντιφ 2 - 3
Μίντλεσμπρο - Πρέστον 3 - 1
Χάντερσφιλντ - Νότιγχαμ Φόρεστ 0 - 2
Σουόνσι - Ρόδεραμ 1 - 0
Γουότφορντ - Ντονκάστερ 1 - 2
Μίλγουολ - Σαουθάμπτον 0 - 2
Μπόρνμουθ - Νορθάμπτον 3 - 0
Μπρέντφορντ - Φούλαμ 0 - 1
Σκάνθορπ - Ρέντινγκ 0 - 1
Ντέρμπι Κάουντι - Τσάρλτον 1 - 0
Γουέστ Χαμ - Σέφιλντ Γιουν. 1 - 1(Π)
Σουίντον - Μπράιτον 2 - 4(Κ)
Λέστερ - Σριούσμπερι 0 - 1
Κρου - Μπόλτον 2 - 3(Κ)
Τζίλιγχαμ - Νιούκαστλ 0 - 1
Νόριτς - Κρόουλι 3 - 1
Μπέρνλι - Σέφιλντ Γουένσντεϊ 0 - 1
Γουόλσολ - Κρίσταλ Πάλας 0 - 3
Γουέστ Μπρόμιτς - Οξφορντ Γιουν. (Π)1 - 1

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα