Άστον Βίλα - Νιούκαστλ 0-0

Άστον Βίλα - Νιούκαστλ 0-0

bet365

Μόνο το γκολ έλειψε από την αναμέτρηση της Άστον Βίλα με τη Νιούκαστλ, με τις ομάδες να μένουν στο 0-0.

Καλό το παιχνίδι ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τη Νιούκαστλ, από το οποίο έλειψε μόνο το γκολ. Ο ρυθμός ήταν καλός, οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, όμως μέχρι το τέλος καμία δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τον Ενζόγκμπια.

Στην πρώτη περίπτωση στο 9’, όμως, η έξυπνη κεφαλιά του Γάλλου πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το μακρινό του φάουλ στο 18’. Η πρώτη ευκαιρία για τη Νιούκαστλ, που σιγά-σιγά ισορρόπησε χάθηκε στο 25’, όταν ο Καμπελά από εξαιρετική θέση εντός περιοχής, δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Το 0-0 τελικά έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, μέχρι την είσοδο του νεοφερμένου Σάντσες για την Βίλα, που ανανέωσε τους γηπεδούχους. Ο Γιάνμαατ ήταν εκείνος που απειλούσε για τη Νιούκαστλ, με τον Γκούζεν να βγάζει δύσκολα την κεφαλιά του στο 51’ και το εξαιρετικό του σουτ με το αριστερό να περνάει λίγο άουτ στο 56’! Οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν κάποια προβλήματα στα τελειώματα και στην τελική πάσα και έπρεπε να φτάσουμε στο τέλος για την επόμενη μεγάλη ευκαιρία.

Στο 88’ ο Ντε Γιονγκ βρέθηκε σε θέση βολής, όμως δεν κατάφερε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, με τον Γκούζαν να σώζει τους «χωριάτες». Η Νιούκαστλ έμεινε με 10 παίκτες στο 90’, όταν ο Γουίλιαμσον αντίκρισε δεύτερη κίτρινη. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την Βίλα να μένει αήττητη και τη Νιούκαστλ να παίρνει τον πρώτο της βαθμό.

Άστον Βίλα (Πολ Λάμπερτ): Γκούζαν, Σισοκό (82' Μπέικερ), Φλάαρ, Σεντέρος, Χάτον, Ρίτσαρντσον (76' Μπεντ), Ντελφ, Γουέστγουντ, Αγκμπονλαχόρ, Ενζόγκμπια (62' Σάντσες), Βάιμαν

Νιούκαστλ (Άλαν Πάρντιου): Κρουλ, Γιάνμαατ, Κολοτσίνι, Γουίλιαμσον, Ντάμετ, Κόλμπακ, Ανίτα (70' Ντε Γιονγκ), Σισοκό, καμπελά, Γκουφράν, Ριβιέρ (77' Αγιόθε - 90+2' Τέιλορ)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα