Στα πράσινα ο Αλφάρο!

Στα πράσινα ο Αλφάρο!

Νίκος Αθανασίου
Στα πράσινα ο Αλφάρο!

bet365

Ο Παναθηναϊκός δεν τα βρήκε με τη Νιούκαστλ για τον Αμπέντ κι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα. Διαβάστε το ιστορικό της μεταγραφής!

Ο Αλφάρο θα είναι η τέταρτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, μιας και οι «πράσινοι» ενεργοποίησαν την προφορική συμφωνία που υπάρχει με τον ποδοσφαιριστή, μετά το αδιέξοδο στην υπόθεση του Αμπέντ.

Οι «πράσινοι» θα ανταλλάξουν πλέον τα απαραίτητα έγγραφα με τον ποδοσφαιριστή και έπειτα ο Ισπανός αναμένεται το συντομότερο στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση και του τυπικού της μεταγραφής. Η ακριβής ημερομηνία της άφιξής του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ωστόσο αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα και μέσα στο Σαββατοκύριακο για να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Το ιστορικό της μεταγραφής

Ο Αλφάρο ήταν η πρώτη επιλογή του Παναθηναϊκού εδώ και καιρό, ωστόσο η υπόθεση είχε μείνει στάσιμη καθώς στο «τριφύλλι» θέλησαν να εξαντλήσουν την περίπτωση του Αμπέντ, κάτι που είχε εισηγηθεί και ο Γιάννης Αναστασίου. Αυτό γιατί ο Αλγερινός ουσιαστικά ήταν έτοιμος ποδοσφαιριστής για τον Παναθηναϊκό και γνώριζε πολύ καλά την ομάδα και το ρίσκο θα ήταν μηδαμινό.

Από την Πέμπτη οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό είχαν νέο κύκλο επαφών με την Νιουκάστλ, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να βγάλουν άκρη, καθώς οι Άγγλοι έδειξαν μία πρωτοφανή αργοπορία και με τη στάση τους φάνηκε πως δεν ήθελαν ουσιαστικά να πουλήσουν τον παίκτη, γεγονός που δεν έκανε καλή εντύπωση στους ανθρώπους του «τριφυλλιού». Έτσι οι «πράσινοι» αποφάσισαν να μην περιμένουν άλλο άσκοπα την Νιουκάστλ και… τέλειωσαν την υπόθεση του Αλφάρο.

Καμία διάθεση και από Αμπέντ

Εκτός από την μη ξεκάθαρη θέση της Νιουκάστλ κι ο ίδιος ο Αμπέντ ενώ στην αρχή του καλοκαιριού είχε δείξει πως με τη στάση του θα πιέσει για να βρεθεί λύση, τελικά φάνηκε πως δεν ήταν τόσο... ζεστός να επιστρέψει στην Ελλάδα. Έτσι και από την στιγμή που ούτε ο Αλγερινός έδειξε να… καίγεται να βρεθεί και πάλι στον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» προχώρησαν στην απόκτηση του Ισπανού πρώην χαφ της Μαγιόρκα με την πεποίθηση πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Από το gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί πως ο Παναθηναϊκός παλεύει για την απόκτηση του Αλφάρο, παρά τον αποκλεισμό από την Σταντάρ και παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελα να συνεχίζει στην Αγγλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα