Απάνταει στην ΕΠΟ ο Παναθηναϊκός

Απάνταει στην ΕΠΟ ο Παναθηναϊκός

Φώτης Καρακούσης
Απάνταει στην ΕΠΟ ο Παναθηναϊκός

bet365

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού στους... κύκλους της ΕΠΟ, με τους «πράσινους» να τονίζουν πως θα πρέπει να βοηθήσουν τον Χιου Ντάλας να κάνει την δουλειά του και πως θα έπρεπε να τον ενημερώσουν το τι εστί Σπάθας.

Ο... πόλεμος μεταξύ των «κύκλων» του Παναθηναϊκού και της ΕΠΟ συνεχίζεται, με αφορμή την τους πίνακες διαιτησίας της Σούπερ Λίγκας. Αρχικά οι «πράσινοι» διέρρευσαν πως ο Γιάννης Αλαφούζος δεν μπορούσε να κρύψει την δυσαρέσκειά του για την συμμετοχή του Ηλία Σπάθα σε αυτούς. Από την πλευρά της η ΕΠΟ απάντησε άμεσα, ξεκαθαρίζοντας πως υπεύθυνος για τους πίνακες και την αξιολόγηση των διαιτητών είναι Χιου Ντάλας και μόνο αυτός.

Η... κόντρα ωστόσο συνεχίζεται, με τον Παναθηναϊκό να κάνει λόγο για προσπάθεια της Ομοσπονδίας να κρυφτεί πίσω από τον νέο αρχιδιαιτητή και πως καλό θα ήταν να τον είχαν ενημερώσει το τι εστί Σπάθας. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» επισημαίνουν: «Αντί να κρύβεται η ΕΠΟ πίσω από έναν άνθρωπο που ήρθε για να συνδράμει στην εκκαθάριση του χώρου της διαιτησίας - και που ελπίζουμε να τον αφήσουν να το κάνει – ας κοιτάξει να τον βοηθήσει. Πως; Σίγουρα όχι βάζοντάς τον να πορευτεί με πρόσωπα γνωστά και μη εξαιρετέα για τη «διαδρομή» και τις «ομορφιές» τους στο χώρο.

Ας τον ενημερώσουν για παράδειγμα τι εστί Σπάθας, ας του περιγράψουν τα κατορθώματά του, με αποκορύφωμα την τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος και έπειτα ας βρουν το θάρρος ή το θράσος να μιλήσουν για «αβάσιμες αμφιβολίες στο μυαλό και στον ψυχισμό του μέσου φιλάθλου».

 

Τελευταία Νέα