Ζόνας σε πρώτο πλάνο και άλλες επιλογές

Ζόνας σε πρώτο πλάνο και άλλες επιλογές

Δημήτρης Τομαράς
Ζόνας σε πρώτο πλάνο και άλλες επιλογές

bet365

O Zόνας συνεχίζει να αρέσει σε Μίτσελ και να είναι σε πρώτο πλάνο, όμως ο Ολυμπιακός έχει στην λίστα του και άλλες λύσεις. Πότε θα υπάρξουν εξελίξεις και τι «παίζει» με Σοριάνο και Μήτρογλου.

O Bραζιλιάνος φορ της Βαλένθια είναι ένας παίκτης που βρίσκεται ιδιαίτερα ψηλά στις επιλογές του Μίτσελ αλλά δεν είναι ο μόνος. Ο Ολυμπιακός έχει και άλλες επιλογές στα χέρια του και μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έχουν δρομολογηθεί οι τελικές εξελίξεις για τον στράικερ. Σχετικά με τον Μήτρογλου στον Ισπανό τεχνικό θα άρεσε πολύ το να γύριζε στο Λιμάνι (σ.σ. όπως και σε Ολυμπιακό), όμως όπως σας έχουμε γράψει αρκετές φορές οι δυσκολίες για μία τέτοια προσθήκη είναι αρκετές και δεδομένες. Είναι τόσες που μπορεί να καθιστούν ακόμα και... απαγορευτική μία τέτοια κίνηση.

O Ολυμπιακός από την άλλη το... παλεύει και για τον Ζόνας αλλά και για τον Μήτρογλου με σχετικές επαφές. Πιο δύσκολη πάντως είναι η περίπτωση του Μητρογκόλ κυρίως λόγω της Φούλαμ και της στάσης και της λογικής που έχει για τον παίκτη. Για τον Μήτρογλου ο Ολυμπιακός έχει πάντως την διάθεση να το... παλέψει πολύ, αυξάνοντας έτσι τις υπέρ του πιθανότητες. Ελπίδες επιστροφής του, πάντως υπάρχουν. Για τον Τζόναθαν Σοριάνο για τον οποίο διαβάσατε πρώτοι από χθες από το Gazzetta.gr επίσης υφίστανται αντικειμενικά εμπόδια στο οικονομικό σκέλος. Τόσο για τις αξιώσεις της Σάλτσμπουργκ όσο και για το συμβόλαιο του παίκτη.

Ο πρώην άσος της Εσπανιόλ πάντως είναι επίσης ένας φορ που επίσης αρέσει πολύ στον Μίτσελ. Από τον Ολυμπιακό πάντως διευκρινίζονταν πως ο σύλλογος δεν ασχολείται με την συγκεκριμένη περίπτωση την δεδομένη στιγμή, ότι δεν απασχολεί ουσιαστικά και πως πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, για την οποία απαιτούνται πάνω από 10 εκατ. ευρώ.

Πέραν αυτού ο Σοριάνο έχει και μεγάλες αποδοχές. Οι Ισπανοί πάντως δεν τον τον...ξεγράφουν για Ολυμπιακό. Σύμφωνα με ισπανικές πηγές οι πρωταθλητές ψάχτηκαν και... ψάχονται ακόμα για το θέμα. Στο μέτωπο του Πουλίδο όπως διέρρευσε την Δευτέρα ο Ολυμπιακός έχει την πρόθεση να τον περιμένει και άλλο. Ίσως και όσο απαιτηθεί. Μάλιστα έχει εκτιμηθεί πολύ η στάση του παίκτη και η... μάχη που δίνει κατά πάντων για να ελευθερωθεί σύντομα από την Τίγκρες.

Άρα σε αυτήν την φάση μπορεί να μην υπάρξει δεύτερος φορ αλλά αυτός να είναι ο Πουλίδο, όταν μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα και αφού θα έχει ξεμπερδέψει με την περιπέτειά του με την μεξικανική ομάδα, που έχει κάνει ότι γινόταν για να του κάνει την ζωή δύσκολη. Εκτιμάται βέβαια πως ημέρα με την ημέρα ο παίκτης πλησιάζει όλο και πιο πολύ στο να βρει την τελική λύση και να ενταχθεί στον Ολυμπιακό. Οι εξελίξεις από την άλλη... τρέχουν με διαρκές ψάξιμο και διαπραγματεύσεις με μάνατζερ και παίκτες.

Οι Πειραιώτες έχουν και άλλες λύσεις στο... συρτάρι τους και το αργότερο μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα θα επέλθουν οι νεότερες και οι πλέον ουσιώδεις εξελίξεις για το εν λόγω... μέτωπο, που απασχολεί αισθητά την ατζέντα της ομάδας. Στο προσκήνιο από την άλλη έχουν έρθει και ορισμένα ονόματα ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, όπως οι Ελ Χανταντί, Ραμίρες, Ντονγκού και Ντιαρά. Στην συγκεκριμένη κατεύθυνση βοηθάει σημαντικά και ο Μίτσελ με τις επαφές και την... ατζέντα που έχει από την Ισπανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα