Φουλάρει για Σοριάνο ο Ολυμπιακός!

Φουλάρει για Σοριάνο ο Ολυμπιακός!

Gazzetta team
Φουλάρει για Σοριάνο ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Τζόναταν Σοριάνο φαίνεται πως είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για την επίθεση, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ήδη κάνει κρούση για τον «killer» της Σάλτσμπουργκ.

Το gazzetta.gr σας έγραψε από το βράδυ της Κυριακής ότι ο Ισπανός φορ είναι μία περίπτωση που αρέσει στο Λιμάνι κι ο αρχισκόρερ των πρωταθλητών Αυστρίας είναι όπως όλα δείχνουν ο μεγάλος στόχος των Πειραιωτών για τη γραμμή κρούσης.

Προερχόμενος από εξαιρετική χρονιά με τη Σάλτσμπουργκ πέρυσι, όπου σε 43 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε 48 γκολ (!), συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς και φέτος, σημειώνοντας μάλιστα στο χθεσινό 8-0 επί της Γκρόντιγκ πέντε τέρματα, για να φτάσει τα εννιά σε τρία ματς πρωταθλήματος φέτος!

Σύμφωνα με το «Goal» ο Ολυμπιακός έχει επισημοποιήσει μάλιστα το ενδιαφέρον του για τον Σοριάνο στην αυστριακή ομάδα, ενώ κι ο Μίτσελ εμφανίζεται να έχει μιλήσει αρκετές φορές στο τηλέφωνο με τον παίκτη για να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα. «Σε θέλω στον Ολυμπιακό, θα είσαι ο βασικός φορ της ομάδας», φέρεται να του έχει πει ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας με τον συμπατριώτη του να το βλέπει όπως φαίνεται αρκετά «ζεστά».

Η Σάλτσμπουργκ με την οποία έχει συμβόλαιο για τρία χρόνια ακόμα ο 28χρονος φορ, φέρεται να ζητάει περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ, όμως οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι για την υπέρβαση και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν την υπόθεσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα