«Καταιγίδα» στο Λίβερπουλ! (vid)

«Καταιγίδα» στο Λίβερπουλ! (vid)

Gazzetta team
«Καταιγίδα» στο Λίβερπουλ! (vid)

bet365

Η Λίβερπουλ ήταν εντυπωσιακή απέναντι στη Ντόρτμουντ, επικρατώντας 4-0 στο φιλικό-πρόβα τζενεράλε για την Πρέμιερ Λιγκ. «Μαγεία» από Κοουτίνιο!

H προετοιμασία της Λίβερπουλ για τη νέα χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και οι Ρεντς δείχνουν πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν, ακόμα και χωρίς τον Σουάρες! Με τον Κοουτίνιο να εντυπωσιάζει, τον Λόβρεν να δείχνει ηγέτης στην άμυνα και τον Χέντερσον να είναι σταθερότατος η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς επικράτησε με 4-0 επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία είχε βασικό τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αλλά και αρκετές απουσίες. Ο Ρόις, ο Χούμελς, ο Γκουντογκάν.... Ο Ιμόμπιλε από την άλλη έμεινε στον πάγκο.

Οι Ρεντς ξεκίνησαν δυνατά, όπως έκαναν και στα περσινά παιχνίδια τους και στα πρώτα 14 λεπτά βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0, χάρη στα γκολ του Ντάνιελ Στάριτζ και του... νέου Ντέγιαν Λόβρεν. Ο πρώτος μετά από ασίστ του Κοουτίνιο και ο δεύτερος με εντυπωσιακή κεφαλιά. Παρόλα αυτά δεν κατέβασαν ρυθμό και φρόντισαν να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους. Τζέραρντ και Στέρλινγκ είχαν δύο καλές ευκαιρίες πριν το ημίχρονο.

Τρία λεπτά μετά την επανέναρξη, ο Κοουτίνιο πέτυχε το γκολ που άξιζε, μετά από ωραία μπαλιά του Στέρλνινγκ. Μάλιστα, όταν ο Βραζιλιάνος έγινε αλλαγή στο 71' οι οπαδοί του χάρισαν έναν standing ovation, δείχνοντας ότι φέτος περιμένουν πολλά από αυτόν! Το τελικό 4-0 έγραψε ο Χέντερσον, με τον Ρότζερς να μένει απόλυτα ικανοποιημένος και να χειροκροτεί το Kop αποχωρώντας.

Οι συνθέσεις

Λίβερπουλ (Ρότζερς): Μινιολέ, Μανκίγιο (84' Κέλι), Τζόνσον, Σκρτελ, Λόβρεν, Τζέραρντ, Τσαν (46' Λούκας), Χέντερσον (79' Άλεν), Στέρλινγκ, Κοουτίνιο (72' Άιμπ), Στάριτζ (75' Λάμπερτ)

Ντόρτμουντ (Κλοπ): Λάνγκερακ, Πίστσεκ (58' Γκρόσκροϊτς), Παπασταθόπουλος, Γκίντερ, Σμέλτσερ, Κελ (46' Μπέντερ), Κιρχ (46' Ιμόμπιλε), Μχιταριάν, Αουμπαμεγιάνγκ (70' Μπαντόβσκι), Γιόσιτς, Ράμος (46' Χόφμαν)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα