Μουρίνιο: «Θα είχαμε αυτοκτονήσει με τον Σο»

Μουρίνιο: «Θα είχαμε αυτοκτονήσει με τον Σο»

bet365

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, δήλωσε ότι αν η Τσέλσι πλήρωνε όσα ζητούσε ο Σο, θα είχε αυτοκτονήσει.

Οι Μπλε είχαν ενδιαφερθεί παλαιότερα για τον μέχρι πρότινος αριστερό μπακ της Σαουθάμπτον, όμως σε ένα πολύ δαπανηρό deal, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έκανε δικό της δίνοντας περίπου 35 εκατ. ευρώ στους Αγίους. Ο Πορτογάλος τοποθετήθηκε τονίζοντας ότι τέτοιες μεταγραφές προκαλούν πρόβλημα στα αποδυτήρια.

«Αν πληρώναμε σε έναν 19χρονο αυτά που μας ζητούσαν, στον Λουκ Σο, θα είχαμε αυτοκτονήσει. Θα σκοτώναμε τη σταθερότητά μας στο financial fair play, θα σκοτώναμε τις ισοροπίες μας στα αποδυτήρια. Γιατί όταν δίνεις τόσα πολλά σε ένα 19χρονο παιδί -έναν καλό παίκτη, έναν φανταστικό παίκτη- την επόμενη μέρα οι παίκτες χτυπούν την πόρτα του κλαμπ.

Θα έλεγαν 'πως είναι δυνατόν να έχω παίξει 200 ματς για την ομάδα και να έχω κερδίσει αυτά και έρχεται ένας 19χρονος και παίρνει περισσότερα από μένα; ' Αυτό θα σκότωνε αμέσως την ισορροπία μας και δεν θα το επιτρέψουμε.

Ο Φιλίπε είναι πολύ πιο φτηνός. Ενα παιδί όπως είναι ο Φιλίπε Λουίς, που έχει παίξει για την Βραζιλία, που κατέκτησε τίτλους στην Ισπανία, που κατέκτησε ευρωπαϊκό τρόπαιο, που έπαιξε στα ημιτελικά του Champions League. Αυτό το παιδί κοστίζει λιγότερα από έναν νεαρό Αγγλο. Και είναι καλός για τον μέσο όρο των μισθών μας.

Κάποιες φορές πρέπει να παίρνεις αποφάσεις, δεν κάνω κριτική στις άλλες ομάδες που τα πληρώνουν. Μπορούν να πληρώνουν ότι θέλουν. Δεν θα το σχολιάσω αυτό. Αλλά για την ομάδα μου, μπορούμε να πούμε ότι θα ήταν πολύ αρνητικό για εμάς» ήταν τα λόγια του Special One.

Την ίδια στιγμή, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Γκααλ, είπε ότι έχει σκοπό να μιλήσει στον Μουρίνιο για με τις δηλώσεις του σχετικά με τον Σο. «Δεν νομίζω ότι αυτά τα πράγματα θα τα συζητήσω με τα media. Είναι καλύτερα να τα συζητήσω με τον Ζοσέ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα