Σοκαρισμένος ο Νταμπίζας!

Σοκαρισμένος ο Νταμπίζας!

Σοκαρισμένος ο Νταμπίζας!

bet365

Ο Νίκος Νταμπίζας είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, ειδικά από την στιγμή που ενημερώθηκε για τον θάνατο της 31χρονης γυναίκας, ενώ στο πλευρό του βρέθηκε και ο Γιώργος Καραγκούνης!

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη τα ξημερώματα της Παρασκευής και είχε ως τραγική κατάληξη τον χαμό μιας 31χρονης γυναίκας. Ο παλαίμαχος άσος μόλις ενημερώθηκε για την κατάληξη του δυστυχήματος(αρχικά δεν γνώριζε) έπαθε σοκ και δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα έγιναν. Στο πλευρό του βρίσκεται από νωρίς το πρωί η σύζυγος του Σοφία, στελέχη της ΠΑΕ(Σωπήλης, Βασιλαράς, Παπαβασιλείου, Κουλουμέντας) ενώ εκτός του Αλαφούζου και του Σαραβάκου στο πλευρό του βρέθηκε και ο κουμπάρος του, Γιώργος Καραγκούνης. Παράλληλα, ο Νταμπίζας έχει δεχθεί αρκετά τηλεφωνήματα και μηνύματα συμπαράστασης.

Από κει και πέρα, και όσον αφορά το τροχαίο δυστύχημα τα αίτια παραμένουν αδιευκρίνιστα, μιας και δεν υπήρχαν μάρτυρες αλλά ούτε θυμάται κανείς από τους εμπλεκομένους τι ακριβώς έγινε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα