Ολυμπιακός και Μπεσίκτας για Φινμπόγκασον

Ολυμπιακός και Μπεσίκτας για Φινμπόγκασον

Ολυμπιακός και Μπεσίκτας για Φινμπόγκασον

bet365

Η επιβεβαίωση για Φινμπόγκασον δεν ήρθε μόνο διά στόματος Μαρινάκη αλλά και από τους Ισλανδούς που επιμένουν πως ο Ολυμπιακός ψάχνει την υπέρβαση με τον παίκτη. Στο κόλπο και η Μπεσίκτας.

Το Gazzetta.gr με συνεχή ρεπορτάζ σας έχει ενημερώσει και την Τρίτη αλλά και την Τετάρτη για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός παίκτης δεν είναι θετικός στο να παίξει στην Σέλτικ (παρά τα 6 εκατ. ευρώ που προσφέρει) και επειδή εκτός των άλλων θέλει να αγωνιστεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ προτιμάει τον Ολυμπιακό συγκριτικά με τους Σκωτσέζους. Με άλλα λόγια ο διεθνής άσος έχει τους Πειραιώτες ως μία εκ των επιλογών του κυρίως λόγω της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός όμως δεν παίζει... μπάλα μόνος του για μία υπόθεση που ήταν εξαρχής πολύ δύσκολη και την οποία θα παλέψει μέχρι τέλους. Εκτός από τους Γερμανούς για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από Ιταλία, Ισπανία και Αγγλία. Τα νεότερα όμως αφορούν στην Τουρκία. Η Μπεσίκτας έχει μπει δυναμικά στην διεκδίκηση του παίκτη σε μία προσπάθειά της να τον δελεάσει και τον πείσει να κλείσει στην ομάδα της.

Πέραν του Βαγγέλη Μαρινάκη πάντως και οι Ισλανδοί επιβεβαιώνουν τις επαφές του Ολυμπιακού με την πλευρά του παίκτη και την Χέρενφεϊν σε μία απόπειρα των ερυθρόλευκων να κάνουν την υπέρβαση. Βέβαια ο Ολυμπιακός κοιτάζει πάντως και άλλους στράικερ από την Ολλανδία και όχι μόνο. Αναφορικά με το οικονομικό σκέλος οι Ισλανδοί εκτιμούν πως η Χερενφεϊν θα κλείσει την μεταγραφή κοντά στα 7 με 8 εκατ. ευρώ.

Όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι Ολλανδοί να πέσουν στα 5 με 6 εκατ. ευρώ. Εξάλλου στην διάρκεια διαπραγματεύσεων πολλά δεδομένα μπορούν να διαφοροποιηθούν, ειδικά όταν μία ομάδα έχει τον τρόπο της. Ο Φινμπόγκασον από μέρους του δεν θέλει να βιαστεί ιδιαίτερα για την τελική του απόφαση.

Επιθυμία του είναι να ζυγίσει σωστά όλα τα δεδομένα και να επιλέξει το καλύτερο δυνατό για τον ίδιο και το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Σαφώς όμως και είναι θετικό πως λογίζει τον Ολυμπιακό μέσα στις επιλογές του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Εξελίξεις πάντως για τον παίκτη ίσως υπάρξουν και μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα