Κουρτουά: «Δεν πηγαίνω στην Τσέλσι για Νο2»

Κουρτουά: «Δεν πηγαίνω στην Τσέλσι για Νο2»

bet365

Μόνο ως πρώτος τερματοφύλακας θα επέστρεφε στην Τσέλσι ο Τιμπό Κουρτουά όπως δήλωσε ο Βέλγος, τη στιγμή που επίκειται η ανανέωση του συμβολαίου του ως το 2018.

Ο πορτιέρο της Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε εξαιρετική σεζόν και το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Τσέλσι όπου κι ανήκει είναι αρκετά πιθανό. Ο ίδιος πάντως τόνισε πως δεν θα γυρίσει ως αναπληρωματικός του Τσεχ και τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στις συζητήσεις που θα γίνουν προσεχώς.

«Και οι δυο μας (σ.σ. αυτός κι ο Τσεχ) θέλουμε να παίζουμε συνέχεια. Κανείς δεν θα είναι χαρούμενος αν αγωνίζεται μόνο στο Λιγκ Καπ και το Κύπελλο. Τα πράγματα είναι αρκετά περίπλοκα αυτή τη στιγμή. Τρέφω μεγάλο σεβασμό στον Πετρ Τσεχ, πρόκειται για ένα από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Έτσι, νομίζω πως δεν θα ήταν ό,τι καλύτερο να μας βάλει κανείς στην ίδια ομάδα. Θα δούμε την επόμενη εβδομάδα αν μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί με την Τσέλσι για να βρεθεί μία λύσει ενόψει της νέας σεζόν. Να μάθω τι θέλουν αυτοί, αλλά κι εκείνοι τη δική μου επιθυμία», ήταν τα λόγια του Κουρτουά.

Στις συζητήσεις πάντως αυτές αναμένεται να του προταθεί και νέο συμβόλαιο μέχρι το 2018 όπως αναφέρουν έγκυρες αγγλικές πηγές, τη στιγμή που ο Τσεχ παραμένει στα «πιτς» μετά την εξάρθρωση που υπέστη στον ώμο, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί σημαντικό διάστημα για να επανέλθει έπειτα τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα