Η... ενδεκάδα του Φαν Χάαλ!

Η... ενδεκάδα του Φαν Χάαλ!

bet365

Ο Λουίς Φαν Χάαλ υπέγραψε στη Γιουνάιτεντ, δήλωσε έτοιμος να γράψει ιστορία και η Μάντσεστερ τον... βοηθά στο στόχο του. Μπάτζετ 150 εκατ. λίρες και η λίστα του Ολλανδού... καίει!

Ο Λουίς Φαν Χάαλ υπέγραψε, αλλά πριν φύγει για... Βραζιλία έδωσε τη λίστα του στους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός θέλει κεντρικό αμυντικό, μπακ, χαφ και επιθετικό, το μπάτζετ αγγίζει τα 150 εκατ. λίρες και μια... ενδεκάδα είναι αυτή που θα μπει στο στόχαστρο της Μάντσεστερ.

Τόνι Κρόος: Ηταν στην κουρφή της λίστα του Μόγιες, παραμένει και σε αυτή του Λουίς Φαν Χάαλ. Ο 24χρονος μέσος φέρεται να έχει ήδη επαφές με τον Ολλανδό τεχνικό, με τον τελευταίο να επιθυμεί να μάθει άμεσα τις προθέσεις του.

Χόλγκερ Μπαντστούμπερ: Ακόμα ένας Γερμανός στη λίστα του. Ο Φαν Χάαλ τον εμπιστεύεται αρκετά και μπορεί να μην έπαιξε φέτος λόγω σοβαρού τραυματισμού, αλλά η εμπειρία του τον έχει βάλει στις πρώτες θέσεις. Η Γιουνάιτεντ θελει παίχτη στην άμυνα και είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις.

Σεσκ Φάμπρεγας: Το περασμένο καλοκαίρι οι κινήσεις του Ντέιβιντ Μόγιες δεν είχαν αποτέλεσμα, ο Ισπανός όμως μπήκε φέτος στους υπο παραχώρηση παίκτες και η Γιουνάιτεντ θα μπει δυνατά. Η τιμή του Φάμπρεγας έχει πέσει και το έργο της ίσως είναι πιο εύκολο.

Σεμπάστιαν Γιουνγκ: Πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση για το δεξί άκρο της άμυνας. Εγινε ο πρώτος παίκτης της Αϊντραχτ που κλήθηκε στην Εθνική Γερμανίας. Πολλοί θεωρούν πως θα αντικαταστήσει τον Λαμ σε λίγα χρόνια. Η Αρσεναλ τον παρακολουθεί στενά, αλλά ο Φαν Χάαλ έχει τον τρόπο...

Μάριο Μάντζουκιτς: Ο Μάντζουκιτς περιθωριοποιήθηκε από τον Πεπ Γκουαρδιόλα και ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο διεθνής Κροάτης φορ απασχολεί τη Γιουνάιτεντ που ψάχνει για έναν επιθετικό κλάσης, αλλά και εδώ θα πρέπει να... παλέψει με την Αρσεναλ.

Εντινσον Καβάνι: Ισως η πιο δύσκολη περίπτωση για την Γιουνάιτεντ, αφού η Παρί θα ζητήσει πολλά για να τον κρατήσει. Η Μάντσεστερ επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του, κοστίζει πλέον λιγότερα από 64.5 εκατ. ευρώ, αλλά υπάρχει και Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν τα πάει καλά με την Ουρουγουάη η αξία του θα εκτοξευθεί ξανά!

Λιουκ Σο: Ο 18χρονος έκανε μαγική σεζόν, βρέθηκε στην αποστολή της Αγγλίας για το Μουντιάλ και είναι κοντά στη Γιουνάιτεντ. Η Μάντσεστερ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση 27 εκατ. λιρών και η Σαουθάμπτον ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του, με τον Νιλ Τέιλορ της Σουόνσι να είναι κοντά στους «Αγιους».

Μπρούνο Μάρτινς: Τον ξέρει ο Φαν Χάαλ, τον εμπιστεύεται αρκετά και τον συμπεριέλαβε στην προεπιλογή για το Μουντιάλ. Ξεχώρισε γρήγορα, ανέβηκε στην πρώτη ομάδα της Φέγενορντ και ο 22χρονος αμυντικός πιθανόν να απασχολήσει τη Μάντσεστερ.

Μάρκο Ρόις: Ενας ακόμα διεθνής Γερμανός στη λίστα του νέου τεχνικού της Μάντσεστερ. Βέβαια, η Γιουνάιτεντ θα κινηθεί για την απόκτησή του μόνο αν... ναυαγήσει του Λαμ. Ο πλέι μέικερ της Ντόρτμουντ είναι καλύτερο στο δημιουργικό παιχνίδι, σκοράρει περισσότερο και αρέσει πολύ στον Φαν Χάαλ.

Ματς Χούμελς: Αν δεν πάει στη Ρεάλ, η Μάντσεστερ θα κινηθεί άμεσα για τον 25χρονο αμυντικό της Ντόρτμουντ. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τα μετόπισθεν, ωστόσο η τιμή του θα είναι αρκετά αλμυρή...

Αριεν Ρόμπεν: Θα κάνει τα πάντα για να τον φέρει στη Γιουνάιτεντ! Ο Φαν Χάαλ... καίγεται τον Ρόμπεν, αφού πιστεύει πως με την εξυπνάδα του θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στην επίθεση της Γιουνάιτεντ. Εξάλλου, ονειρεύεται το δίδυμο της Εθνικής Ολλανδίας να παίξει και στη Μάντσεστερ (Φαν Πέρσι - Ρόμπεν)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα