Η Μπάρτσα, η Παρί και το «μπιλιάρδο» με Λουίζ, Αζάρ

Η Μπάρτσα, η Παρί και το «μπιλιάρδο» με Λουίζ, Αζάρ

bet365

Η Μπάρτσελόνα θέλει τον Νταβίντ Λουίζ, η Παρί «ζαχαρώνει» τον Αζάρ και πιθανή απόκτησή του φαίνεται ότι ανοίγει περισσότερο το δρόμο για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου στους Καταλανούς.

Στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας εμφανίζεται να έχει τον Εντέν Αζάρ ο Λοράν Μπλαν και μάλιστα φαίνεται ότι είναι πολύ πιθανή η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, έστω κι αν η «καμπάνα» των 60 εκατ. ευρώ από την ΟΥΕΦΑ περιορίζει αρκετά τις κινήσεις των πρωταθλητών Γαλλίας. Οι σχέσεις άλλωστε του διεθνούς άσου με τον Μουρίνιο έχουν πλέον διαταρραχθεί μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του και φαντάζει δύσκολη η συνύπαρξή τους τη νέα σεζόν.

Κι αν ο Νταβίντ Λουίζ βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο των Παριζιάνων, η πιθανή απόκτηση του διεθνούς Βέλγου μέσου, φαίνεται πως δίνει μεγάλο προβάδισμα στη Μπαρτσελόνα, για την οποία ακούγεται εδώ και καιρό ο στόπερ της Τσέλσι.Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να τελειώσουν άμεσα με την περίπτωση του Βραζιλιάνου άσου, στον οποίο και θέλουν να στηρίξουν την αμυντική τους γραμμή την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα