Μαρινάκης: «Τρεις μεγάλες μεταγραφές»

Μαρινάκης: «Τρεις μεγάλες μεταγραφές»

Gazzetta team
Μαρινάκης: «Τρεις μεγάλες μεταγραφές»

bet365

Ντιέγκο, δυνατές μεταγραφές, Πουλίδο και δυο Ελληνες! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για το ερυθρόλευκο πλάνο, ενώ έστειλε και το μήνυμά του για τη... μάχη στον Πειραιά!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλήσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94.6» για τις Δημοτικές Εκλογές, την υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη, ενώ στάθηκε και στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε στα σενάρια που αφορούσαν τον Ντιέγκο τονίζοντας: «Εγώ δεν θέλω να μπω αυτή τη στιγμή σε ονόματα, αλλά σας λέω ότι αυτές οι τρεις μεταγραφές θα είναι πολύ καλές μεταγραφές, θα βοηθήσουν την ομάδα και αυτό που θέλουμε είναι αυτοί οι παίκτες να βοηθήσουν και την ομάδα στο Champions League. Αυτό είναι το όνειρό μας, θέλουμε να ανέβουμε ακόμα ψηλότερα. Είδατε φέτος ότι ο Ολυμπιακός είχε μία πολύ καλή πορεία, στις λεπτομέρειες δεν περάσαμε στο Μάντσεστερ. Πιστεύουμε του χρόνου να πάμε ακόμα καλύτερα».

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών μίλησε για τους δυο Έλληνες που θα αποκτηθούν, τον... ερυθρόλευκο Πουλίδο, τους δυο επιθετικούς που θα αποκτηθούν και τον χαφ «Οπως είπα, είμαστε κοντά σε δύο Ελληνόπουλα, γιατί ξέρετε έχω ιδιαίτερη ευαισθησία με τους Έλληνες παίκτες, θέλω να βλέπω τον κόσμο του Ολυμπιακού και όσο περισσότερους παίκτες, Έλληνες παίκτες, στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού κι επίσης στην πρώτη ομάδα. Αυτό είναι το πρώτο. Δεύτερον, σας εξήγησα τι έχει γίνει με τον Πουλίδο και τρίτον, αυτή τη στιγμή, πιστεύουμε ότι τις επόμενες 10-15 ημέρες, μετά τον τελικό του Champions League, θα ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα, θα κινηθούμε σε τρεις πολύ καλές μεταγραφές. Η μία θέση, την ξέρετε, είναι ο σέντερ φορ, η δεύτερη θέση, πάλι την ξέρετε, είναι στην επίθεση και μία θέση στο κέντρο».

Οσον αφορά τις εκλογές, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα «Θέλουμε και τους καλούμε όλους τους Πειραιώτες να ψηφίσουν, αλλά ειδικά τα νέα παιδιά που έχουν μπουχτίσει από υποσχέσεις, από μεγάλα λόγια… Πρέπει να βάλουν ένα τέλος την Κυριακή, να πάνε να ψηφίσουν και να δουν ότι κάτι καινούργιο ξημερώνει στην πόλη τους, ένα καινούργιο μοντέλο διοίκησης, ένα μοντέλο διοίκησης χωρίς μεγάλα λόγια, χωρίς υποσχέσεις, με σκληρή δουλειά και έργα. Αυτό χρειάζεται ο κάθε Πειραιώτης και ειδικά τα νέα παιδιά που θέλουν να βρίσκουν δουλειά, θέλουν να υπάρχουν αθλητικές εγκαταστάσεις στον Πειραιά και πράσινο για να αθλούνται, για να γίνονται και καλύτεροι αθλητές, αλλά και καλύτεροι άνθρωποι»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα