Tο αντίο του Γκιγκς στο «Ολντ Τράφορντ» (vids)

Tο αντίο του Γκιγκς στο «Ολντ Τράφορντ» (vids)

Tο αντίο του Γκιγκς στο «Ολντ Τράφορντ» (vids)

bet365

Με δάκρυα στα μάτια ο Ράιαν Γκιγκς αποχαιρέτησε το κοινό του «Ολντ Τράφορντ», το οποίο τον αποθέωσε μετά τον αγώνα με τη Χαλ. Μίλησε και ο Βίντιτς...

Το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο σπουδαίος Ουαλός άσος έδωσε την τελευταία του παράσταση μπροστά στο κοινό της αγαπημένης του ομάδας, έκανε αλλαγή... τον εαυτό του, φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της και φυσικά αποθεώθηκε.

Στο τέλος όμως δεν θα μπορούσε να μην απευθυνθεί κι ο ίδιος σε όσους βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο «Ολντ Τράφορντ» για τον αγώνα με τη Χαλ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν θα αργήσουν να ξαναέρθουν οι σπουδαίες στιγμές για τους «κόκκινους διαβόλους», ενώ έκανε ειδική μνεία στον Νεμάνια Βίντιτς, χωρίς να καταφέρει παράλληλα να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Το μόνο που θέλω να πω είναι ένα ευχαριστώ στους παίκτες και το επιτελείο. Θα ήθελα να κάνω ειδική μνεία στον Νεμάνια, ο οποίος φεύγει. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Ξέρουμε ότι ήταν πολύ δύσκολα φέτος μετά από τόσα χρόνια γεμάτα επιτυχίες. Ωστόσο εσείς πάντα μας στηρίζατε και είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα χρόνια θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες. Θέλω να συνεχίσετε να μας στηρίζετε και οι καλές στιγμές θα έρθουν ξανά σύντομα. Δίνουμε ό,τι μπορούμε, κάποιες φορές νικάμε κάποιες άλλες όχι».

Τον λόγο έπειτα πήρε ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ, Νεμάνια Βίντιτς, που ως γνωστόν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ, λέγοντας: «Σας ευχαριστώ. Πρώτα από τους παίκτες, τον μάνατζερ, τους προπονητές με τους οποίους δούλεψα όλα αυτά τα χρόνια κι εσάς που ήσασταν φανταστικοί μαζί μου. Ειλικρινά σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα