Ρίβερ και Άγγλοι για Σκόκο

Ρίβερ και Άγγλοι για Σκόκο

bet365

Τον επαναπατρισμό του Νάτσο Σκόκο έχει βάλει σκοπό της η Ρίβερ Πλέιτ ενώ ο πρώην άσος της ΑΕΚ, που αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού, έχει μεγάλη ζήτηση και στην Αγγλία.

Ο Σκόκο έχει συμβόλαιο με την Σάντερλαντ έως το 2016 και αποτελεί μία αρκετά δύσκολη περίπτωση για οποιαδήποτε ομάδα. Ακόμα και για ενδεχόμενο δανεισμό του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο αγγλικός σύλλογος δεν είναι απλό και εύκολο να δώσει το ΟΚ. Η Ρίβερ Πλέιτ είναι μία εκ των ομάδων που έχει κάνει ήδη κίνηση για τον παίκτη. Οι τρεις μεγάλοι της στόχοι κατά σειρά είναι οι: Νάτσο Σκόκο της Σάντερλαντ, Μάουρο Ζάρατε της Βελέζ και Χουάν Μανουέλ Μαρτίνες της Μπόκα Τζούνιορς. Για τον Σκόκο, τον οποίο θέλει και ο Ολυμπιακός, η Ρίβερ έχει την πρόθεση να προσπαθήσει για τα καλά. Για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό υπάρχει κατά τα άλλα έντονο ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους στο Νησί. Όπως φαίνεται ο Σκόκο δεν μένει στην Σάντερλαντ με την πιο πιθανή εκδοχή να είναι να δοθεί κάπου δανεικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα