Chosen one... no more!

Chosen one... no more!

Θάνος Σαρρής
Chosen one... no more!

bet365

Το πανό «chosen one» που είχε τοποθετηθεί στο Stretford End του Old Trafford μετά την πρόσληψη του Ντέιβιντ Μόγιες και αποτέλεσε «πάτημα» για ειρωνείες, αποσύρθηκε από το γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν είχαν τον... Special One Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά φιλοδοξούσαν ο Μόγιες να αποτελέσει τον... Chosen One, τον δικό τους εκλεκτό που θα συνέχιζε το έργο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Το σχετικό πανό είχε τοποθετηθεί στο Stretford End του γηπέδου της Γιουνάιτεντ, αλλά τον τελευταίο καιρό ο κόσμος δεν έδειχνε να το ασπάζεται και τόσο!

Χαρακτηριστικό το banner «Wrong One - Moyes out» που πέρασε με αεροπλανάκι κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Άστον Βίλα. Το πανό για τον εκλεκτό Μόγιες αποτελεί παρελθόν και οι οπαδοί από το Stretford End Flags group, που πλήρωσαν για τnν κατασκευή του και ετοιμάζουν νέα δημιουργία προς τιμήν του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, προβληματίζονται για το τι θα το κάνουν!

«Είναι κάτι που θα σκεφτούμε προσεκτικά. Ίσως το προσφέρουμε στο Εθνικό Μουσείο Ποδοσφαίρου, ή το δώσουμε σε δημοπρασία για φιλανθρωπικούς λόγους. Πήρε αρκετή δημοσιότητα, αλλά δεν μετανιώνουμε για αυτό», τόνισε ο συνιδρυτής του γκρουπ, αν και εκπρόσωπος του Μουσείου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να το δεχτούν αν τους προσφερθεί!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα