Αντσελότι για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δήμος Μπουλούκος
Αντσελότι για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι φαίνεται να κερδίζει έδαφος, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, για διάδοχος του Μόγιες λόγω Φέργκιουσον.

Το όνομα του Κάρλο Αντσελότι έπαιζε από χθες για τη διαδοχή του Ντέιβιντ Μόγιες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά φαίνεται να κερδίζει πόντους σύμφωνα με τις αγγλικες εφημερίδες. Τόσο η Telegraph, όσο και η Sun θεωρούν ότι ο Ιταλός είναι πρώτος στη λίστα για τον απλούστατο λόγο ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Αλεξ Φέργκιουσον!

Ο Σερ Αλεξ, όπως έκανε και στην περίπτωση του Μόγιες, έτσι και τώρα θα είναι ο βασικός σύμβουλος της διοίκησης για τον διάδοχο του Σκοτσέζου και λόγω της φιλίας με τον Αντσελότι, θεωρούν ότι ο Ιταλός θα έχει το προβάδισμα. Βέβαια για να συμβεί αυτό πρέπει η Ρεάλ Μαδρίτης να αφήσει τον προπονητή της, κάτι που δεν θα γίνει γνωστό άμεσα, καθώς «τρέχουν» οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις σε Τσάμπιονς Λιγκ και Πρωτάθλημα.

Αν ο Ιταλός δεν κατακτήσει κάποιο τίτλο από τους δύο, τότε δύσκολα θα παραμείνει στη Μαδρίτη με τον Ζινεντίν Ζιντάν να είναι στη γωνία και να περιμένει. Αν βέβαια πάρει ένα τρόπαιο, τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να αναζητήσει άλλον για προπονητή...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα