Η απάντηση του Μήτρογλου για τον τραυματισμό

Μάκης Σταθάτος
Η απάντηση του Μήτρογλου για τον τραυματισμό

bet365

Το gazzetta.gr παρουσιάζει τι λέει η πλευρά του Κώστα Μήτρογλου, αναφορικά με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο γιατρός Γιώργος Κατσιφαράκης για τον τραυματισμό του Έλληνα άσου της Φούλαμ.

Την απάντηση στα όσα ισχυρίζεται ο ορθοπεδικός Γιώργος Κατσιφαράκης, σχετικά με το πως χειρίστηκαν στον Ολυμπιακό τον τραυματισμό του Κώστα Μήτρογλου, έδωσε η πλευρά του παίκτη στο gazzetta.gr.

«Ο κ. Θέος (γιατρός του Ολυμπιακού) από τη μέρα που χειρούργησε τον Κώστα, έχει τακτική επικοινωνία μαζί του και είναι απόλυτα ενημερωμένος για την πορεία της αποθεραπείας του. Του εξήγησε τι πρέπει να κάνει πριν αλλά και μετά την εγχείρηση. Ακόμη και τώρα ο κ. Θέος μιλάει με τον Κώστα», ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του διεθνούς άσου.

Όσο για τους ισχυρισμούς του κ. Κατσιφαράκη ότι η Φούλαμ δεν μπήκε στη διαδικασία να ζητήσει το DVD της χειρουργικής επέμβασης του Μήτρογλου, απάντησε: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τόσο η Φούλαμ όσο και ο γιατρός της αγγλικής ομάδας παρέλαβαν το DVD της εγχείρησης. Ήταν μια επιτυχημένη επέμβαση από τον κ. Θέο. Όλα πήγαν καλά στην αρθροσκόπηση στην οποία υπεβλήθη».

Τότε τι συμβαίνει με τον Μήτρογλου; Η πλευρά του παίκτη δίνει την εξήγηση: «Μετά τα ματς που έπαιξε με την Φούλαμ, υπήρξε ένας ερεθισμός. Γι αυτό τον λόγο πήγε στην Ιταλία, σε αθλητικό κέντρο αποκατάστασης της Μπολόνια. Δεν είναι κάτι σοβαρό και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ας είναι καλά ο κ. Θέος, τον οποίο ο Κώστας εμπιστεύτηκε».

Για τα συμπεράσματα του ορθοπεδικού, Γιώργου Κατσιφαράκη, η πλευρά του Μήτρογλου λέει: «Ο κ. Κατσιφαράκης τον είχε δει δύο φορές και έβγαλε αυτά τα συμπεράσματα. Δεν είναι σωστό να βγαίνει στην επιφάνεια το ιατρικό απόρρητο και να λέγονται πράγματα που δεν ισχύουν».

Τέλος για την κατάσταση που βρίσκεται ο Μήτρογλου και αν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, το περιβάλλον του ξεκαθάρισε: «Είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 80% αγωνιστικής ετοιμότητας και αν όχι αυτήν, την επόμενη εβδομάδα θα είναι στην αποστολή της Φούλαμ. Δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Κώστας θα είναι στη Βραζιλία με την Εθνική Ομάδα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα