Κλειδώνει Κουρτουά

Κλειδώνει Κουρτουά

bet365

Η Τσέλσι αποφάσισε την επιστροφή του Τιμπό Κουρτουά και την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2021. Μοναδικό πρόβλημα η παρουσία του Τσεχ.

Η πίεση που δέχτηκε η Τσέλσι μέσω των -ανά την Ευρώπη διαδοχικών- δημοσιευμάτων αναφορικά με το ενδιαφέρον σχεδόν όλων των μεγάλων ομάδων για τον Τιμπό Κουρτουά, την υποχρεώνει να κινηθεί δραστικά. Σύμφωνα με αγγλικά Μέσα, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει πάρει τις αποφάσεις του για το άμεσο μέλλον του Βέλγου τερματοφύλακα και αυτό είναι να τον καλέσει το καλοκαίρι πίσω.

Ο προπονητής των Μπλε θέλει τον Κουρτουά παρά το ότι ο πιτσιρικάς πορτιέρο έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να επιστρέψει εάν δεν θα είναι βασικός. Το συμβόλαιο του λήγει το 2016 και εάν θέλει η Τσέλσι, πρακτικά ο Κουρτουά δεν μπορεί να αρνηθεί. Μάλιστα για να του δείξει πόσο πολύ τον υπολογίζει, ο Μουρίνιο σκοπεύει να του προτείνει επέκταση συμβολαίου για πέντε ακόμα χρονιές, δηλαδή έως το 2021!

Βέβαια ο μόνος λόγος για να λειτουργήσει το εν λόγω πρότζεκτ σε πρώτη φάση και από τη στιγμή που υπάρχει ο εκπληκτικός και φέτος Πετρ Τσεχ, είναι να κάνουν ότι και στη Ρεάλ, όπου ο Ντιέγο Λόπεθ παίζει στο πρωτάθλημα και ο Κασίγιας στις άλλες δύο διοργανώσεις. Εάν ο Κουρτουά δεν δεχτεί, τότε ανοίγει ο δρόμος για την πώληση του στη Ρεάλ, τη Μπαρτσελόνα ή τέλος πάντων σε όποιον πληρώσει τα πιο πολλά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα