Κάρντιφ - Φούλαμ 3-1

Gazzetta team
Κάρντιφ - Φούλαμ 3-1

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου έπαιξε για 90λεπτά για πρώτη φορά με την Φούλαμ, όμως οι Κότατζερς γνώρισαν νέα ήττα (3-1 από Κάρντιφ) και πλησιάζουν επικίνδυνα στην Championship.

Ο Ελληνας επιθετικός πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού από τον Φέλιξ Μάγκατ για τον εκτός έδρας αγώνα-τελικό με την Κάρντιφ, όμως η ομάδα του γνώρισε καταστροφική ήττα. Ο Μήτρογλου έπαιξε στοπλευρό του Γούντροου στην επίθεση των Λονδρέζων σε σύστημα 4-4-2, όμως δεν κατάφερε να συνδυάσει την πρώτη του γεμάτη εμφάνιση με γκολ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο στόπερ της Κάρντιφ, Στίβεν Κόλκερ έκανε το 1-0 από κοντά, όμως η Φούλαμ ισοφάρισε στην επανάληψη μετά το κόρνερ του Γιώργου Καραγκούνη (μπήκε). Μετά την εκτέλεση του Ελληνα χαφ στο 59' ο Χάιτινχα πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Χόλτι ήταν εκεί που έπρεπε να για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα (1-1). Ο Κόλκερ πάντως αν και κεντρικός αμυντικός πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 67' με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ματς (2-1) για να γράψει το τελικό 3-1 υπέρ των Ουαλών ο Ρίτερ με αυτογκόλ.

Με Ροντρίγκες η Σαουθάμπτον
Ο Τζέι Ροντρίγκες πέτυχε το μοναδικό γκολ στο «Σέλχαρστ Παρκ» και η Σαουθάμπτον, που επιβλήθηκε 1-0 της Κρίσταλ Πάλας, ξεπέρασε ήδη την περσινή της συγκομιδή (42 αντί 41). Στο πρώτο μέρος οι φάσεις δεν ήταν πολλές, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά στα πρώτα 10’ και τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο στη συνέχεια. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι το 37’ οι τερματοφύλακες είχαν ένα ήσυχο απόγευμα. Για να φτάσουν οι Άγιοι, μάλιστα, στο γκολ χρειάστηκε ένα λάθος πρώην παίκτη τους. Ο Παντσίον δεν κατάφερε να διώξει σωστά με το κεφάλι και ο Ροντρίγκες έκανε το 0-1, με τον Σπερόνι να αναγκάζεται να βγει από την εστία του, όμως να μην προλαβαίνει. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Λάμπερτ έχασε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει από νωρίς το παιχνίδι, όμως ακόμη και έτσι οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να επιστρέψουν. Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους παίκτες του Ποκετίνο να έχουν την κατοχή και τις φάσεις να είναι λιγοστές. Η καλύτερη στιγμή ήρθε με ένα μακρινό σουτ του Σο, το οποίο μπλόκαρε ο Σπερόνι στο 73’. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την Σαουθάμπτον να φτάνει στη νίκη.

«Καθαρίζει» η Στόουκ
Η Νόριτς δεν είχε καταφέρει ακόμα να σκοράρει για το πρωτάθλημα στο γήπεδο της το 2014. Το κατάφερε λοιπόν υποδεχόμενη τη Στόουκ. Ωστόσο, δέχτηκε με τη σειρά της ένα τέρμα και η ισοπαλία (1-1) ήταν δίκαιη, κρατώντας τα Καναρίνια στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Στόουκ πάλι που είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της Πρέμιερλιγκ, κατάφερε να πάρει το ποντάκι της και να βρεθεί δύο πόντους ακόμα πιο ψηλά (στους 31). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Τζόνσον (56') και ισοφαρίστηκαν με πέναλτι του Γουόλτερς (73'), μετά από ανατροπή του Γκουιντέτι από τον Μπασόνγκ. Ο Γουόλτερς όμως που ήταν και ο σκόρερ της μεγάλης νίκης επί της Αρσεναλ την προηγούμενη αγωνιστική, αποβλήθηκε πέντε λεπτά αργότερα και στέρησε από την ομάδα του την ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμα και τη νίκη, καθώς σε εκείνο το σημείο ήταν καλύτερη.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα