Ζάμπλουτος αρχηγός ο Ρούνεϊ

Ζάμπλουτος αρχηγός ο Ρούνεϊ

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Ζάμπλουτος αρχηγός ο Ρούνεϊ

bet365

Το deal ολοκληρώθηκε, ο Ρούνεϊ υπέγραψε, θα καρπώνεται 300.000 λίρες την εβδομάδα και από την επόμενη σεζόν θα είναι ο νέος αρχηγός της Γιουνάιτεντ! Δείτε πόσα βγάζει το... δευτερόλεπτο.

Ο Ρούνεϊ συμφώνησε με τη Γιουνάιτεντ και πλέον γίνεται ο μεγάλος αρχηγός. Ο διεθνής φορ προέβη σε επέκταση της συνεργασίας για τα 5.5 επόμενα χρόνια και ουσιαστικά θα εισπράξει 85 εκατ. λίρες! Οι συνομιλίες είχαν αρχίσει μετά τα Χριστούγεννα, ο Ρούνεϊ παρά το γεγονός πως είχε άλλες προτάσεις έκανε τα πάντα για να μείνει στην ομάδα της καρδιάς του, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση πίεζε και ο Ντέιβιντ Μόγιες. Ο φορ της Γιουνάιτεντ με 208 γκολ σε 430 ματς είναι πλεόν πολύ πιθανό να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου περνώντας και τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον που είχε 247 τέρματα σε 754 ματς. Οσο για το περιβραχιόνιο, ο Βίντιτς φεύγει το καλοκαίρι και αυτό πάει στον Ρούνεϊ. «Εχω μεγάλη σχέση με τους οπαδούς, ενώ έχω και εξαιρετική σχέση με τον Μόγιες, που μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη. Το μέλλον είναι λαμπρό για τη Γιουνάιτεντ, από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο και το απέδειξε με την έλευση του Μάτα» τόνισε ο Ρούνεϊ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Οσο για το νέο συμβόλαιο, δείτε αναλυτικά πόσα παίρνει το... δευτερόλεπτο. Ειδικότερα θα κερδίζει, 50 πένες το δευτερόλεπτο, 30 λίρες το λεπτό, 1.880 λίρες την ώρα, 43.000 την ημέρα, 300.000 λίρες την εβδομάδα, 15.6 εκατ. λίρες τον χρόνο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα