Ανακοίνωσε το τέλος από Γιουνάιτεντ ο Βίντιτς

Gazzetta team
Ανακοίνωσε το τέλος από Γιουνάιτεντ ο Βίντιτς

bet365

Το πλήρωμα του χρόνου για τον Νεμάνια Βίντιτς ήρθε. Ο Σέρβος αμυντικός ανακοίνωσε ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει όχι μόνο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και από την Αγγλία.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Είναι ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου μου και πέρασα οκτώ υπέροχα χρόνια εδώ. Η περίοδος αυτή στη Γιουνάιτεντ θα είναι πάντα η καλύτερη της καριέρας μου. Ποτέ δεν δεν μπορούσα να πιστέψω πως θα κατακτήσω 15 τρόπαια, δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αναμνήσεις που θα της κουβαλώ για πάντα. Παρόλ’ αυτά αποφάσισα να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στο τέλος της σεζόν. Θέλω μια νέα πρόκληση και να κάνω το καλύτερο δυνατό για μένα τα προσεχή χρόνια.

«Δεν σκέφτομαι καν να μείνω στην Αγγλία, αφού η μόνη ομάδα για την οποία ήθελα να αγωνίζομαι εδώ είναι η Γιουνάιτεντ. Ήμουν τυχερός που αποτελούσα μέρος της εδώ και οκτώ χρόνια. Έχω κάποιες επιλογές για το μέλλον και θα αποφασίσω τι είναι καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου. Για την ώρα παραμένω συγκεντρωμένος στη Γιουνάιτεντ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και για την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Ελπίζω αυτή η δήλωσή μου να σταματήσει τις φήμες για το μέλλον μου».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα