Ίσκο και χρήματα η Ρεάλ για τον Σουάρες

Gazzetta team
Ίσκο και χρήματα η Ρεάλ για τον Σουάρες

bet365

Ο Λουίς Σουάρες αποτελεί τον διακαή πόθο της Ρεάλ Μαδρίτης και νέο δημοσίευμα κάνει λόγο για διάθεση της Λίβερπουλ να το συζητήσει εάν κι εφόσον συμπεριληφθεί ο Ίσκο στα ανταλλάγματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sports Direct News η Λίβερπουλ δεν εμφανίζεται αρνητική στο ενδεχόμενο να βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τους Μαδριλένους για την πώληση του Λουίς Σουάρες με την προυπόθεση να συμπεριληφθεί και ο Ίσκο στα ανταλλάγματα.

Ο Σουάρες μόλις πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους» αλλά μία πιθανή αποτυχία εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου δεν αποκλείεται να βάλει την Λίβερπουλ σε σκέψεις. Η ρήτρα του Σουάρες φτάνει τα 70 εκατ. λίρες, αλλά σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δεν θα έλεγαν όχι αν μαζί με χρήματα η Ρεάλ συμπεριελάμβανε και τον Ίσκο στα ανταλλάγματα μετά από επιθυμία του Μπρένταν Ρότζερς.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ θεωρεί ότι με τον Ίσκο θα ενισχυθεί σημαντικά μεσοεπιθετικά και στη συνέχεια τα χρήματα της Ρεάλ θα επενδυθούν για έναν επιθετικό κλάσης. Ο Ίσκο την φετινή σεζόν έχει οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ σε 25 εμφανίσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα