Αρσεναλ για Ντιέγκο Κόστα

Γιώργος Καραμάνος
Αρσεναλ για Ντιέγκο Κόστα

bet365

Σύμφωνα με τους Αγγλους οι Κανονιέρηδες ετοιμάζονται να πληρώσουν τη ρήτρα των 38 εκατ. και να κάνουν δικό τους τον Ντιέγκο Κόστα τώρα τον Γενάρη.

Η Αρσεναλ είχε που είχε πρόβλημα στην επίθεση, τώρα ήρθαν οι τραυματισμοί των Ζιρού και Μπέντνερ να αφήσουν ορφανή από σέντερ φορ τη γραμμή κρούσης. Οι Κανονιέρηδες όμως φέτος βρίσκονται στην κορυφή και το 2014 ελπίζουν να κατακτήσουν μετά από πολλά χρόνια το πρωτάθλημα. Για να συμβεί ωστόσο, αυτό θα πρέπει να αποκτήσουν οπωσδήποτε επιθετικό και μάλιστα κλάσης.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αγγλικά ΜΜΕ ο Αρσέν Βενγκέρ ετοιμάζεται να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα και να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Ντιέγκο Κόστα. Το ποσό δηλαδή που θα πρέπει να πληρώσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης θα πρέπει να δώσει 38 εκατ. ευρώ! Το ρεπορτάζ αναφέρει φυσικά πως όλα αυτά αφορούν την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, κάτι που δυσκολεύει την προσπάθεια απόκτησης του.

Βλέπετε η Ατλέτικο έχει πει πως δεν πωλείται κανείς στα μέσα της σεζόν. Βέβαια εάν πληρωθεί η ρήτρα, ο λόγος πάει αποκλειστικά στον 25χρονο Βραζιλιάνο των 19 γκολ στη φετινή Πριμέρα. Το τι θα αποφασίσει θα το μάθουμε εάν και εφόσον γίνει τελικά η πρόταση…

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα