Λίβερπουλ - Χαλ 2-0

Λίβερπουλ - Χαλ 2-0

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Χαλ 2-0

bet365

Σκληρή για να... πεθάνει η Λίβερπουλ, άφησε στην άκρη τις δυο διαδοχικές ήττες και μπήκε νικηφόρα στο 2014 με το άνετο 2-0 επί της Χαλ! Στην 4η θέση οι «κόκκινοι».

Οι δυο ήττες στα ντέρμπι, η κακή διαιτησία, αλλά και τα αγωνιστικά προβλήματα έμειναν στο... 2013, μιας και η νέα χρονιά έφερε τη Λίβερπουλ ξανά στον δρόμο των επιτυχιών. Οι «κόκκινοι» επέστρεψαν, επικράτησαν σχετικά εύκολα 2-0 της Χαλ και βρέθηκαν ξανά στην 4η θέση της βαθμολογίας. Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του αρχηγού, με τον Στίβερν Τζέραρντ να μπαίνει στο 62' της αναμέτρησης και να φτάνει τις 648 συμμετοχές. Οι «κόκκινοι» μπήκαν δυνατά στο ματς, πήραν αμέσως τον έλεγχο, κατάφεραν να κλείσουν μετά το 20' τη Χαλ και αρχισαν την πίεση. Ο Σουάρες βρήκε δίχτυα στο 26' αλλα το τέρμα δεν μέτρησε ως οφσάιντ, ωστόσο στο 37' η Λίβερπουλ πήρε κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Αγκερ. Οι «κόκκινοι» φρόντισαν να τελειώσουν νωρίς το ματς, μιας και στο 50' ο Σουάρες με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 2-0. Η Λίβερπουλ έριξε ρυθμό, η Χαλ δεν έβρισκε χώρους να απειλήσει και ήρθαν... χαλαρά οι τρεις βαθμούς για τους γηπεδούχους.

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Τζόνσον (55’ Τουρέ), Σισοκό, Σκρτελ, Άγκερ, Λούκας, Χέντερσον, Κουτίνιο, Άσπας (62’ Τζέραρντ), Στέρλινγκ (76’ Μόουσες), Σουάρεζ.
Χαλ: ΜακΓκρέγκορ, Φιγκερόα, Μπρους, Τσέστερ, Ντέιβις, Μέιλερ (59’ Μπόιντ), Χάντλστοουν, Κορεν (59’ Γκρέιαμ), Λίβερμορ, Σαγκμπό (58’ Φριάτ), Ελμοχαμάντι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα