Ο ιδιοκτήτης που γιουχάρει την ομάδα του! (vid)

Δήμος Μπουλούκος
Ο ιδιοκτήτης που γιουχάρει την ομάδα του! (vid)

bet365

Eίναι από τους πιο γραφικούς ιδιοκτήτης ομάδας στον κόσμο και το απέδειξε μία ακόμα φορά, αποδοκιμάζοντας την ομάδα του, την Κάρντιφ!

O λόγος για τον Βίνσεντ Ταν, τον επιχειρηματία από τη Μαλαισία που αγόρασε το 2010 την Κάρντιφ. Ο Ταν έγινε δισεκατομμυριούχος φέρνοντας τα McDonald's στη χώρα του και έτσι πριν από τρία χρόνια είπε να επενδύσει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Από την αρχή όλοι άρχισαν να συζητούν το γεγονός ότι φορούσε την ποδοσφαιρική φανέλα μέσα από το παντελόνι. Ωστόσο αργότερα φάνηκαν οι μεγάλες παραξενιές και αυτή που εξόργισε τους οπαδούς ήταν η αλλαγή στα χρώματα της ομάδας, από μπλε στο κόκκινο, που είναι το αγαπημένο του χρώμα και το θεωρούσε πιο εμπορικό για την αγορά της Ασίας.

Επίσης άλλαξε το σήμα της Κάρντιφ, κάνοντας ως έμβλημα τον δράκο και βγάζοντας τα πουλιά που υπήρχαν μέχρι να πάει αυτός στην ομάδα, επειδή πίστευε ότι αυτός θα πουλούσε καλύτερα στην Ασία.

Τελευταίο του «χτύπημα» ήταν το γεγονός ότι αποδοκίμασε την ομάδα του μετά την σαββατιάτικη ισοπαλία 2-2 με την Σάντερλαντ. Δείτε το βίντεο...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα