Δεν βιάζεται ο Τζέραρντ

Δεν βιάζεται ο Τζέραρντ

Gazzetta team
Δεν βιάζεται ο Τζέραρντ

bet365

Ο Στίβεν Τζέραρντ τόνισε ότι δεν ενθουσιάζεται από τώρα για την καλή πορεία της Λίβερπουλ και ξεκαθάρισε ότι αν οι Ρεντς είναι κοντά στην κορυφή δέκα ματς πριν τη λήξη της Πρέμιερ Λιγκ, θα διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ ετοιμάζεται για το μεγάλο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι και υπογράμμισε την ανάγκη εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αναφέρθηκε και στην προοπτική του Πρωταθλήματος.

«Με το ταλέντο που έχουμε στο ρόστερ και το ξεκίνημα που κάναμε, έχουμε πολλές πιθανότητες να βγούμε στην πρώτη τετράδα, οπότε αν αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη θα απογοητευτούμε. Όσο για τη μάχη του τίτλου, αν είμαστε κοντά δέκα παιχνίδια πριν το τέλος τότε μπορούμε να τον διεκδικήσουμε. Δεν ενθουσιάζομαι από τώρα επειδή κάναμε δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν».

Σχετικά με το μέλλον του υποστήριξε: «Αν γίνει κάτι και μείνω εκτός ομάδας και σταματήσω να το απολαμβάνω πλέον, θα σκεφτόμουν να πάω κάπου αλλού, αν φυσικά νιώσω ότι μπορώ να προσφέρω ακόμα. Προς το παρόν πάντως δεν το βλέπω πιθανό να φεύγω ποτέ από τη Λίβερπουλ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα