Δωδεκαετία στην Τσέλσι ο Μουρίνιο

Δωδεκαετία στην Τσέλσι ο Μουρίνιο

Gazzetta team
Δωδεκαετία στην Τσέλσι ο Μουρίνιο

bet365

Την επιθυμία να παραμείνει στον πάγκο της Τσέλσι για 12 χρόνια εξέφρασε ο Ζοζέ Μουρίνιο ενόψει του αποψινού (22:00) μεγάλου ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ με την Άρσεναλ.

Παρά το γεγονός ότι η εφετινή σεζόν είναι, τουλάχιστον, έως τώρα, η χειρότερη των τελευταίων 6 «μαγικών» ετών που προηγήθηκαν, ο «εκλεκτός» δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τον πάγκο των Λονδρέζων, με τους οποίους κατάκτησε δύο πρωταθλήματα το 2005 και 2006.

«Ελπίζω ότι μετά τη λήξη του συμβολαίου μου που είναι διάρκειας 4 ετών θα συζητήσουμε με τη διοίκηση και εφόσον είμαστε ευχαρστημένοι θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, διαφορετικά θα χωρίσουν οι δρόμοι μας» φέρεται να δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στα βρετανικά ΜΜΕ σχετικά με το συμβόλαιό του.

«Θα ήθελα να μείνω για 12 χρόνια στην Τσέλσι. Τον επόμενο μήνα κλείνω τα 51. Δώδεκα χρόνια θα ήταν πολύ καλά, και μετά άλλα δύο για να πάω σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με κάποια εθνική ομάδα, θα προτιμούσα, βέβαια, την Πορτογαλία και μετά την Αγγλία», πρόσθεσε ο Μουρίνιο, ο οποίος ποτέ μέχρι τώρα στην καριέρα του δεν έχει συμπληρώσει 4 χρόνια παραμονής σε μία ομάδα.

Μετά την κατάκτηση του Champions League με την Πόρτο το 2004, αποχώρησε από τους «δράκους» κι ανέλαβε τα ηνία γτης Τσέλσι. Από εκεί έφυγε το 2007, στο ξεκίνημα της 4ης σεζόν, καθώς επήλθε πρόβλημα στις σχέσεις του με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Το 2008 συμφώνησε με την Ίντερ, με την οποία πανηγύρισε 5 τρόπαια, μεταξύ άλλων και το Champions League το 2010. Τη καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία πέρυσι διέκοψε το σερί της Μπαρτσελόνα στην πριμέρα ντιβιζιόν (2011/2012), πριν αποχωρήσει από τον πάγκο της τον περασμένο Μάιο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα