Αστον Βίλα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3

Γιώργος Κοντογεώργης
Αστον Βίλα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3

bet365

Σημάδι ζωής από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επικράτησε εκτός της Αστον Βίλα (0-3) και επέστρεψε στις νίκες μετά από έναν μήνα! Δύο γκολ Γουέλμπεκ.

Κάποτε έπρεπε να κάνει νίκη η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες που είχε να πάρει τρίποντο από το εντός έδρας ντέρμπι με την Αρσεναλ στις 10 Νοεμβρίου και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας κόντρα στην Αστον Βίλα. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ντάνι Γουέλμπεκ που με δύο γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο έλυσε τα πόδια των συμπαικτών του και προσέφερε σχετική ηρεμία στον Ντέιβιντ Μόγιες που περνάει δύσκολες στιγμές μετά τα πρόσφατα πολύ άσχημα αποτελέσματα.

Ο Αγγλος επιθετικός έσπρωξε τη μπάλα στην κενήε εστία στο 15' μετά από κεφαλιά του Αντνάν Γιανουζάι στη ρίζα του δοκαριού ύστερα από όμορφη προσπάθεια και σέντρα του Ράφαελ από δεξιά (0-1) και τρία λεπτά μετά, σκόραρε με προβολή μετά από νέο γύρισμα από δεξιά, αυτή τη φορά από τον Αντόνιο Βαλένσια (0-2). Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 52' ο Κλέβερλι, ο οποίος έκλεψε μπάλα και αφού έπαιξε υπέροχα το «1-2» με τον Ρούνεϊ νίκησε τον Γκούζαν.

Με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να έχει τεθεί εκτός για έναν μήνα, οι Κόκκινοι Διάβολοι διατήρησαν την εντυπωσιακή παράδοση στο «Βίλα Παρκ» παίρνοντας μία άνετη νίκη που εκτός από βαθμολογικά θα δώσει σχετική ώθηση και ψυχολογικά ενόψει της σκληρής συνέχειας.

Αστον Βίλα (Πολ Λαμπέρτ): Γκούζαν, Λόουτον, Κλαρκ, Μπέικερ, Λούνα, Ελ Αχμαντί (86' Μπακούνα), Γουέστγουντ, Αλμπράιτον, Σιλά (62' Βάιμαν), Αγκμπονλαχόρ, Μπεντέκε (79' Κόζακ).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ντέιβιντ Μόγιες): Ντε Χέα, Εβρά, Εβανς, Ράφαελ, Τζόουνς, Βαλένσια, Γκιγκς (70' Φλέτσερ), Κλέβερλι, Γιανουζάι (69' Γιανγκ), Ρούνεϊ (84' Ζάχα), Γουέλμπεκ.


Μοιρασιά με γκολάρες
Καναρίνια και Κύκνοι πάλευαν στο «Κάροου Ρόουντ» για το ποιος θα πετάξει ψηλότερα. Τελικά κανείς τους δεν κατάφερε να πάει καλύτερα από τον άλλον, με την ισοπαλία 1-1 να διαμορφώνεται με δύο πολύ όμορφα γκολ. Η Σουόνσι ήταν εκείνη που προηγήθηκε με τον Ντάιερ στο 12'. Ο Αγγλος μεσοεπιθετικός πήρε το κοντρόλ με το κεφάλι και στο σκάσιμο της μπάλας, την τσίμπησε πάνω από τον τερματοφύλακα. Ωστόσο, στην καθυστερήσεις του Α' μέρους ο Χούπερ απάντησε με ακόμα πιο θεαματικό τρόπο, όταν με το 4ο γκολ του σε έξι συμμετοχές, κρέμασε με δυνατό βολέ από τα 25 μέτρα τον Φορμ και διεύρυνε σε τέσσερα ματς το εντός αήττητο της Νόριτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα