Με GPS στο βάλτο

Με GPS στο βάλτο

Γιώργος Καραμάνος
Με GPS στο βάλτο

bet365

Ο Αντρέ Γουίσντομ ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του GPS του και πηγαίνοντας στο γήπεδο για το Ντέρμπι-Σέφιλντ κόλλησε την πόρσε του στα λασπόνερα.

Ο Αντρέ Γουίσντομ έχει βρεθεί εδώ και λίγο καιρό στο Ντέρμπι, όπου υπηρετεί την Κάουντι ως δανεικός από τη Λίβερπουλ. Ο 20χρονος αμυντικός όμως πριν βρει την αγωνιστική επιστροφή στο «Ανφιλντ», θα πρέπει να μάθει να πηγαίνει από το σωστό δρόμο στο νυν σπίτι του, το «Χάιντ Παρκ». Για να συμβεί αυτό όμως οφείλει να πετάξει το GPS που χρησιμοποιεί και να αγοράσει κάποιο άλλο πιο ενημερωμένο για τους τριγύρω δρόμους.

Το Σάββατο, πηγαίνοντας προς το γήπεδο για την αναμέτρηση της Ντέρμπι με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, υπακούοντας τυφλά στις εντολές του μηχανήματος του, βρέθηκε σε ένα βούρκο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα χρειαζόταν απλά ηλιθιότητα. Τώρα όμως η αβλεψία του θα του κοστίσει κάτι παραπάνω, μιας και το αυτοκίνητο που έριξε στα λασπόνερα ήταν μία πόρσε παναμέρα αξίας 120.000 ευρώ.

Ο Γουίσντομ βλέποντας ότι δεν μπορούσε να ξεκολλήσει το όχημα από εκεί, ειδοποίησε τους ανθρώπους του συλλόγου που έσπευσαν να τον... μαζέψουν και να τον μεταφέρουν την τελευταία στιγμή στο γήπεδο που απείχε 10 χλμ. Τέλος καλό όλα καλά δεν θα μπορούσε να ειπωθεί για την περίπτωση του, μιας και η ζημιά θα κοστίσει κάμποσα χιλιάρικα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα