Βλέπει Γιορέντε ο Βενγκέρ

Γιώργος Καραμάνος
Βλέπει Γιορέντε ο Βενγκέρ

bet365

Στη Γιουβέντους δεν υπολογίζεται (4ος επιθετικός) και η Αρσεναλ «ψάχνεται» για τον δανεισμό του Φερνάντο Γιορέντε μέχρι το καλοκαίρι.

Με μόλις 161 λεπτά στη Σέριε Α και ακόμα 23' στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι περισσότερο από εμφανές ότι ο Αντόνιο Κόντε δεν υπολογίζει πολύ τον Φερνάντο Γιορέντε. Ο 28χρονος φορ αποκτήθηκε ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά βρίσκεται να είναι τέταρτος και καταϊδρωμένος στην... επετηρίδα του προπονητή του μετά τους Τέβες, Βούτσινιτς, Κουαλιαρέλα. Αυτό όμως σημαίνει εκτός των άλλων ότι ο Γιορέντε θα χάσει το Μουντιάλ, καθώς έχει βρεθεί εκτός των πλάνων του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Ολα αυτά έχουν φέρει τον Βάσκο επιθετικό στο στόχαστρο ομάδων που τον έχουν περισσότερο ανάγκη από ότι η Γιουβέντους. Σύμφωνα με τους Αγγλους εκείνη που ενδιαφέρεται πιο πολύ είναι η Αρσεναλ. Με τον Ποντόλσκι να υπολογίζεται ως αριστερός εξτρέμ και τον Ζιρού να είναι ο μοναδικός φορ (σ.σ.: ο Μπέντνερ μάλλον είναι «παλαίμαχος» ήδη), ο Αρσέν Βενγκέρ καλοβλέπει την περίπτωση του Γιορέντε, για τον οποίοι οι Ιταλοί συνηγορούν ότι ξεκίνησε επαφές για να τον πάρει δανεικό μέχρι το καλοκαίρι και με τον παίκτη να είναι θετικός στη μετακίνηση, μήπως και προλάβει το ραντεβού για Βραζιλία.

* Στον γαλλικό Τύπο (l'equipe) πάντως γράφουν σήμερα ότι η Γιουβέντους έχει πει ένα ΟΧΙ φέτος στην Αρσεναλ, σε σημαντική πρόταση για τον Πολ Πογκμπά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα