Ζοσέ vs Θέατρο...

Ζοσέ vs Θέατρο...

bet365

Οι «βουτηχτές» τύπου Νεϊμάρ και Μπαλοτέλι προκάλεσαν την αντίδραση του Special One. «Είναι ντροπή».

Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στα πρόσφατα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα με την Σέλτικ και της Μίλαν με τον Αγιαξ και «κάρφωσε» με τις δηλώσεις του τα αστέρια τους. «Εχουμε δει ξεκάθαρα φέτος στο Champions League ότι υπάρχει η λογική της βουτιάς. Το είδαμε με τις φάσεις του Νεϊμάρ στην Γλασκώβη και του Μπαλοτέλι στο Αμστερνταμ».

«Εξαιτίας του η μία ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες και η άλλη είδε να δίνεται πέναλτι σε βάρος της. Αυτές οι φάσεις με στεναχωρούν αφού κι εγώ παίρνω μέρος σε αυτή τη διοργάνωση. Εγώ δεν έχω αποκλείσει παίκτη που έχει βουτήξει αλλά έχω υπάρξει κριτικός και σκληρός μαζί τους».

Οσον αφορά συγκεκριμένους παίκτες, είπε για την θητεία του στην Τσέλσι και τους Ρόμπεν και Ντρογκμπά. «Οι παίκτες μου ξέρουν ότι όταν βουτάνε έχουν πρόβλημα μαζί μου. Είναι κάτι το οποίο μισώ, το να προσπαθείς να προκαλέσεις την αποβολλή του άλλου είναι ντροπή. Αν ήταν να κερδίσω ένα παιχνίδι με τέτοια ενέργεια παίκτη μου θα του έκανα σκληρή κριτική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα