Απαισιόδοξος για Σίλβα και Ρίτσαρντς ο Πελεγρίνι

Απαισιόδοξος για Σίλβα και Ρίτσαρντς ο Πελεγρίνι

Θάνος Σαρρής
Απαισιόδοξος για Σίλβα και Ρίτσαρντς ο Πελεγρίνι

bet365

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε ότι παρότι ο Μίκα Ρίτσαρντς και ο Νταβίντ Σίλβα επέστρεψαν στις προπονήσεις, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προλάβουν το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ.

Οι δύο συμπολίτισσες ισοβαθμούν στους 7 βαθμούς και στο ντέρμπι του «Etihad» την Κυριακή θα έχουν την ευκαιρία για ένα... πρόωρο ξεκαθάρισμα λογαριασμών! Ο Χιλιανός τεχνικός των «Πολιτών» υποστήριξε ότι δύσκολα ο Άγγλος αμυντικός και ο Ισπανός εξτρέμ θα δώσουν το παρών στο ματς, καθώς δεν επαρκούν οι προπονήσεις.

«Ο Σίλβα και ο Ρίτσαρντς επέστρεψαν στις προπονήσεις, αλλά η Κυριακή είναι υπερβολικό κοντά και για τους δύο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πελεγρίνι για να προσθέσει, τονίζοντας ότι γνωρίζει τη σημασία του ντέρμπι, παρότι φέτος είναι η πρώτη του χρονιά στο Νησί: «Δεν χρειάζεται να είμαι εδώ για να ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για όλους. Γνωρίζω καλά. Το ποδόσφαιρο στην Αγγλία είναι διαφορετικό, ελπίζω όλοι να το απολαμβάνουν. Είναι ένα ματς έξι βαθμών, αυτές οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τον τίτλο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα