Και άλλος εξτρέμ στα Μπλε

Και άλλος εξτρέμ στα Μπλε

Γιώργος Καραμάνος
Και άλλος εξτρέμ στα Μπλε

bet365

Η Τσέλσι ετοιμάζεται να κάνει δικό της Κρίστιαν Ατσού της Πόρτο και θα έχει 8 παίκτες για τις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ.

Οι Πορτογάλοι το θεωρούν σχεδόν βέβαιο και έδωσαν μάλιστα την πληροφορία ότι η Πόρτο του έχει επιτρέψει να ταξιδέψει στο Λονδίνο, για να περάσει ιατρικά. Λογικά δεν θα αργήσει λοιπόν να ανακοινωθεί (εάν όλα κυλήσουν ομαλά) η απόκτηση του Κρίστιαν Ατσού (ή Άτσου) από την Τσέλσι. Ο 21χρονος Γκανέζος θα κοστίσει στους Μπλε τέσσερα εκατ. ευρώ, με την τιμή του να πέφτει από τη στιγμή που έχει ακόμα μόλις ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Δράκους.

Το περίεργο με την εν λόγω κίνηση, εφόσον βέβαια ολοκληρωθεί, είναι πως ο παίκτης όσο καλός και αν είναι, πραγματικά περισσεύει και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει που και πότε θα χρησιμεύσει. Αυτή τη στιγμή ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει στη διάθεση του ένα σωρό παίκτες που μπορούν να παίξουν στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό.

Γουίλιαν, Ντε Μπρούιν, Σίρλε, Μόουζες, αλλά και οι Μάτα, Αζάρ, Οσκαρ που μπορεί άνετα (κυρίως οι δύο πρώτοι) να βρεθούν στα πλάγια. Με τον Μόουζες να υστερεί ποιοτικά σε σχέση με τους υπόλοιπους, μιλάμε για παικταράδες. Σε αυτούς λοιπόν αναμένεται να προστεθεί και ο Ατσού.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα