Μοιράζει τριάρες! (vid)

Μοιράζει τριάρες! (vid)

bet365

Το πάρτι της Πόλης συνεχίστηκε για την Αρσεναλ που νίκησε (1-3) την Φούλαμ. «Αργησε» ο Καραγκούνης.

Μακρινή μοιάζει ήδη η γκέλα της πρεμιέρας για τους Gunners που μερικές μέρες μετά το 0-3 με την Φενέρ για τα playoffs του Champions League, πέρασαν με άνεση από την έδρα της Φούλαμ με 1-3. Η ομάδα του Βενγκέρ πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League, με τον Ποντόλσκι να είναι ο πρωταγωνιστής με δύο γκολ. Στο 75' θυμήθηκε ο Γιολ τον Γιώργο Καραγκούνη, που μπήκε και ήταν μαχητικός. Ντεμπούτο ο Γιάγια Σανόγκο.

Πιο δυνατά μπήκε η Αρσεναλ και απείλησε στο 10' όταν μετά την ωραία πάσα-λόμπα του Ροζίτσκι, ο Γουόλκοτ νικήθηκε από τον Στόκντεϊλ. Τέσσερα λεπτά μετά, έγινε το 0-1. Μετά το σουτ του Ράμσεϊ έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε στον Ζιρού και του στρώθηκε και ο Γάλλος με ωραίος τελείωμα πάνω από τον Στόκντεϊλ άνοιξε το σκορ.

Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο εκτός έδρας γκολ του Ζιρού στο πρωτάθλημα με την Αρσεναλ σε 18 αγώνες.

Η Φούλαμ με καλύτερο παίκτη τον Τααράμπτ προσπάθησε να αντιδράσει, όμως η μεγάλη φάση δεν ερχόταν. Η ομάδα του Μάρτιν Γιολ όσο η ώρα περνούσε ανέβαζε όλο και περισσότερο την απόδοσή της, όμως ουσιαστικά κόντρα στην ροή του αγώνα δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Στο 41' μετά από πάσα του εξαιρετικού Καθόρλα, ο Γουόλκοτ βγήκε στα δεξιά, έκανε το σουτ, ο Στόκντεϊλ απέκρουσε και ο Ποντόλσκι από το πέναλτι δεν αστόχησε!

Η μοναδική ομάδα κόντρα στην οποία είχε σκοράρει ο Ποντόλσκι και η Αρσεναλ δεν έχει κερδίσει είναι η Φούλαμ (στο 3-3 τον Νοέμβριο του 2012)

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μέρος η Φούλαμ απείλησε όταν μετά πολύ ωραία ενέργεια ο Τααράμπτ τέσταρε τον Σέζνι, όμως ο Πολωνός κίπερ έπεσε και έδιωξε στη γωνία με το ένα χέρι. Στο 68' τελείωσαν όλα μετά από μία ακόμα εξαιρετική προσπάθεια από τον Καθόρλα, με τον Ισπανό να δίνει στον Ποντόλσκι και εκείνος με διαγώνιο αριστερό μέσα από την περιοχή να γράφει το 0-3.

Στον αγώνα πέρασε σαν αλλαγή στο 75' ο Γιώργος Καραγκούνης και δύο λεπτά μετά ο Μπεντ (που επίσης είχε έρθει από τον πάγκο) πέτυχε το γκολ της τιμής. Μετά από σέντρα-σουτ του Μπερμπάτοφ από δεξιά, ο Σέζνι έδιωξε όμως η μπάλα στρώθηκε στον Μπεντ σε κενή εστία για το 1-3 το οποίο ήταν το τελικό, αφού στο 91' ο Γουόλκοτ έχασε την καλύτερη ευκαρία μετά από νέα πάσα του Σάντι.

Ο Αγγλος επιθετικός «σκότωσε» την Αρσεναλ με 5η διαφορετική ομάδα στην Premier League.

Φούλαμ (Μάρτιν Γιολ): Στόκντεϊλ, Ρίισε, Χιούζ, Χάνγκελαντ, Ρίετερ, Σίντγουελ (75' Καραγκούνης), Νταφ (59' Μπεντ), Πάρκερ, Τααράμπτ (62' Κατσανίκλιτς), Κασάμι, Μπερμπάτοφ.

Αρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Σέζνι, Μερτεζάκερ, Σανιά, Γκιμπς, Τζένκινσον, Ροζίτσκι, Καθόρλα, Ράμσεϊ, Γουόλκοτ, Ποντόλσκι (81' Σανόγκο), Ζιρού (72' Μονρεάλ).

Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα