«Δώσαμε χρόνο στον Ανελκά»

«Δώσαμε χρόνο στον Ανελκά»

Θάνος Σαρρής
«Δώσαμε χρόνο στον Ανελκά»

bet365

Ο προπονητής της Γουέστ Μπρομ, Στιβ Κλαρκ, μίλήσε για τους λόγους που αναστάτωσαν τον Γάλλο επιθετικό και άφησε να ενοηθεί ότι άπαντες στην ομάδα ελπίζουν να επιστρέψει.

Ο θάνατος του ατζέντη του, Ερίκ Μανάς, ήταν ο λόγος που ο 34χρονος είναι ψυχολογικά ράκος και είπε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο. Ο Κλαρκ ξεκαθάρισε ότι τα όσα ακούστηκαν περί εκνευρισμού του και... θεαματικής εξόδου από την προπόνηση δεν ισχύουν, τονίζοντας ότι οι Μπάγκις ήταν εκείνοι που του έδωσαν χρόνο.

«Ο Νικολά έχασε ένα στενό φίλο του, τον ατζέντη του το Σαββατοκύριακο. Πέθανε ξαφνικά. Είχα μια σύντομη συζήτηση μαζί του και δεν ήταν στα καλύτερά του. Οπότε ο σύλλογος αποφάσισε να του δώσει χρόνο να το σκεφτεί, προκειμένου να τον έχει σε καλύτερη κατάσταση για το μέλλον.

Πραγματικά, αυτά είναι όλα που μπορούμε να πούμε. Δεν υπήρχε δραματική αποχώρηση, ούτε ξέσπασμα, δεν έφυγε νευριασμένος από τον αγωνιστικό χώρο. Είναι απλά ένα παιδί που έχει αναστατωθεί», εξήγησε ο Κλαρκ. Οσον αφορά το αν ο Ανελκά δήλωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο, είπε: «Δεν θα αρνηθώ ότι χρησιμοποίησε αυτή τη λέξη στις συζητήσεις που είχαμε. Αλλά του δώσαμε χρόνο να το σκεφτεί και δεν νομίζω ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο στην συγκεκριμένη κατάσταση».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα