«Βλέπει» Παπαδόπουλο η Σίτι

«Βλέπει» Παπαδόπουλο η Σίτι

Θάνος Σαρρής
«Βλέπει» Παπαδόπουλο η Σίτι

bet365

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι φέρνουν τον Κυριάκο Παπαδόπουλο βρετανικά ρεπορτάζ, αφού οι «Πολίτες» είναι πιθανόν να αποκτήσουν κεντρικό αμυντικό.

Ο Μανουέλ Πελεγρίνι δήλωσε ξεκάθαρα ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί αμυντικά και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης αμυντικού, μετά τον τραυματισμό του Νάστασιτς στον αστράγαλο κατά την προετοιμασία. Πλέον, «καθαροί» κεντρικοί αμυντικοί υπάρχουν μόνο Κομπανί με τον Λέσκοτ. Ο μεγάλος στόχος του Χιλιανού είναι ο Πέπε, ωστόσο, σύμφωνα με τη Mirror έχει μια λίστα με εναλλακτικές.

Σε αυτή φιγουράρει ψηλά το όνομα του Κυριάκο Παπαδόπουλου, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με τους Άγγλους, ενδιαφέρει επίσης τ η Λίβερπουλ και τη Νάπολι. «Υπάρχουν πολλά κλαμπ που πρέπει να ληφθούν υπόψιν», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, όσον αφορά τους ενδιαφερόμενους για τον παίκτη και είναι δεδομένο ότι οι «Βασιλικοί Μπλε» δεν πρόκειται να τον πουλήσουν αν δεν βάλουν ένα σημαντικό ποσό στο ταμείο τους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα