Στην... εξορία ο Σουάρες!

Στην... εξορία ο Σουάρες!

Θάνος Σαρρής
Στην... εξορία ο Σουάρες!

bet365

Οι δηλώσεις του Λουίς Σουάρες περί αθέτησης υποσχέσεων από την πλευρά του Μπρένταν Ρότζερς εξαγρίωσαν τον Βορειοιρλανδό προπονητή, ο οποίος... αντεπιτίθεται!

Για έλλειψη σεβασμού κατηγορούν τον Σουάρες οι Ρεντς και το γυαλί πλέον δείχνει να σπάει οριστικά. Σύμφωνα με βρετανικά ρεπορτάζ, ο Ρότζερς τον στέλνει να προπονείται μόνος του -άγνωστο για πόσο καιρό-, τιμωρώντας τον έτσι για τη στάση του το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας τον επέπληξαν αυστηρά για τις συνεντεύξεις που έδωσε και άφησε αιχμές για τον Ρότζερς. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ουρουγουανός, ο προπονητής της Λίβερπουλ του είχε υποσχεθεί ότι θα τον αφήσει να πάρει μεταγραφή αν ο σύλλογος δεν έβγαινε στο Τσάμπιονς Λιγικ.

«Δεν έγιναν υποσχέσεις, δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έκανα καμία και άρα δεν αθετήθηκαν υποσχέσεις. Ο σύλλογος και οι εκπρόσωποί του είχαν αρκετές συζητήσεις και ήξερε ακριβώς το που βρίσκεται. Θα αναλάβω σκληρή, αποφασιστική δράση. Έχει υπάρξει ολοκληρωτική ασέβεια προς το σύλλογο. Αυτό το κλαμπ είναι ιστορικό και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και του έχει δώσει τα πάντα. Πραγματικά τα πάντα», ήταν η απάντηση του Ρότζερς, ο οποίος μίλησε ξεκάθαρα για μέτρα!

Όσον αφορά το αν υπάρχουν πιθανότητες να παίξει ξανά με το Liverbird στο στήθος, ο Βορειοιρλανδός είπε: «Πρώτα από όλα πρέπει να αξιολογήσουμε την κατάσταση. Τα πράγματα που έχουν ειπωθεί μειώνουν το σύλλογο, τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς. Υπάρχουν κάποιες γέφυρες πυο πρέπει να διασχίσουμε μέχρι να παίξει ξανά. Έχει να κάνει με το σεβασμό. Πρόκειται για ένα από τα πιο προβεβλημένα κλαμπ στο σύλλογο, δεν μπορείς να το ατιμάζεις. Είναι κάτι που θα διαβεβαιώσω ότι δεν θα συμβεί ξανά στο μέλλον».

Οι Ρεντς είναι ξεκάθαροι στο ότι δεν τον παραχωρούν σε ανταγωνιστικό σύλλογο και μέχρι στιγμής, η΄Αρσεναλ είναι η μοναδική ομάδα που έχει κάνει επίσημη πρόταση. Ο παίκτης διαφωνεί με την ομάδα του όσον αφορά τη ρήτρα των 40 εκατομμυρίων λιρών. Η Λίβερπουλ αρνήθηκε την πρόταση των 40 εκατομμυρίων συν... μία λίρα των «Κανονιέρηδων», ενώ η πλευρά του ποδοσφαιριστή ισχυρίζεται ότι δεν είχε τη δυνατότητα να το κάνει και για το λόγο αυτό ζήτησε τη βοήθεια της Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών, η οποία απεφάνθη αρχικά ότι ο σύλλογος δεν είναι υποχρεωμένος να τον πουλήσει. Και το σίριαλ να συνεχίζεται...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα