Ανατροπή με Γκομίς στη Νιούκαστλ!

Δημήτρης Βέργος
Ανατροπή με Γκομίς στη Νιούκαστλ!

bet365

Εκεί που η μεταγραφή έδειχνε να χαλάει, Νιούκαστλ και Λυών έφτασαν τελικά σε συμφωνία στα 10 εκατομμύρια ευρώ, όπως επιβεβαίωσε και ο Ζαν-Μισέλ Ολάς.

Ο Μπαφετιμπί Γκομίς βρισκόταν ψηλά στη λίστα του Άλαν Πάρντιου, ωστόσο οι «Καρακάξες» δεν έδειχναν διατεθειμένες να ανεβούν πάνω από τα 8 εκατομμύρια ευρώ. Η Λυών φάνηκε να θέτει βέτο και η μεταγραφή έδειχνε να οδηγείται σε «ναυάγιο».

Ωστόσο, μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής αλλάζει τα δεδομένα καθώς η Νιούκαστλ εντελώς απρόσμενα επανήλθε με μία νέα βελτιωμένη προσφορά που αγγίζει τα 10 εκατομμύρια (8 εκατ. συν 2 εκατ. μπόνους) και η Λυών άναψε το πράσινο φως της παραχώρησης του 27χρονου Γάλλου επιθετικού στον αγγλικό σύλλογο.

Την είδηση της επίτευξης της συμφωνίας αποκάλυψε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Λυών, Ζαν-Μισέλ Ολάς. «Συμφωνήσαμε με τη Νιούκαστλ στα 8 εκατομμύρια ευρώ συν 2 εκατ. μπόνους. Το μόνο που απομένει είναι να τα βρουν και με τον ποδοσφαιριστή στο συμβόλαιό του. Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες», υπογράμμισε ο Ολάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα