«Θέλω να πάω στη Ρεάλ»

Δημήτρης Βέργος
«Θέλω να πάω στη Ρεάλ»

bet365

Ο Γκάρεθ Μπέιλ τα είπε με τον Άντρε Βίλας-Μπόας ξεκαθαρίζοντας του ότι θέλει να πάρει μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ουαλός άσος σε μία προσπάθεια να πιέσει κι αυτός από την πλευρά του τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης συναντήθηκε με τον τεχνικό της Τότεναμ, Άντρε Βίλας-Μπόας και του ξεκαθάρισε πως θέλει άμεσα να μεταγραφεί στη «Βασίλισσα».

«Επιθυμία μου είναι να πάρω μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης», φαίνεται πως είπε ο Μπέιλ στο τετ-α-τετ που είχε με τον Πορτογάλο τεχνικό στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και πλέον αναμένονται εξελίξεις καθώς οι Σπερς δεν πρόκειται να προβάλουν αντίσταση στη θέληση του παίκτη.

Σαφέστατα για να προχωρήσει η πολύκροτη αυτή μεταγραφή θα πρέπει να επέλθει και συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης και όπως φημολογείται το deal θα περιλαμβάνει εκτός από... τριψήφιο νούμερο και ένα έμψυχο αντάλλαγμα από το ρόστερ των Μερένχες.

Η Τότεναμ ετοιμάζεται να πει το μεγάλο «ναι» έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ συν τον Αλβάρο Μοράτα, τη στιγμή που από τη Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζονται διστακτικοί στο να συμπεριλάβουν τον 20χρονο επιθετικό στο deal, προτείνοντας λύσεις όπως αυτές του Άνχελ ντι Μαρία ή του Φάμπιο Κοεντράο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα