Μόνο με... 145 εκατ. στη Ρεάλ

Δημήτρης Βέργος
Μόνο με... 145 εκατ. στη Ρεάλ

bet365

Η Τότεναμ φαίνεται πως έχει ξεκαθαρίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης πως ο Γκάρεθ Μπέιλ παραχωρείται μόνο με μια πρόταση που θα ανέρχεται στα 145 εκατομμύρια ευρώ.

Ήδη οι «Μερένχες» απέτυχαν στην πρώτη τους πρόταση ύψους 98,5 εκατομμυρίων ευρώ και όπως τονίζουν τα ρεπορτάζ από την Αγγλία οι Σπερς έχουν ξεκαθαρίσει στον μαδριλένικο σύλλογο ότι θα πουν το πολυπόθητο «ναι» μόνο αν δουν... τριψήφιο νούμερο να πέφτει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι φαίνεται πως έχει τονίσει στον Φλορεντίνο Πέρεθ ότι δεν θα εμποδίσει τον Μπέιλ να μεταγραφεί στη «Βασίλισσα» με μια πρόταση 145 εκατομμυρίων ευρώ, όπως γράφει η Marca. Η εναλλακτική επιλογή είναι να έρθει πρόταση μικρότερη αυτού του ποσού, αλλά μαζί με κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα από το ρόστερ των Μαδριλένων.

Όπως και να έχει, οι δύο άνδρες θα συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα στην Αμερική για να διαπραγματευτούν πρόσωπο με πρόσωπο, ωστόσο όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το Νησί, η Τότεναμ δεν θα ρίξει νερό στο κρασί της και θα εξακολουθεί να ζητάει το παραπάνω μυθικό ποσό.

Συναντήθηκαν στο Λονδίνο Λίβι και Μπέιλ

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι χθες ο ίδιος ο Μπέιλ μαζί με τους γονείς του συναντήθηκε με τον Λίβι στο Λονδίνο, πριν ο τελευταίος πετάξει ξανά για τις ΗΠΑ. Στη συνάντηση που είχαν, ο Μπέιλ επανέλαβε στον πρόεδρο των Σπερς ότι επιθυμεί να μετακινηθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν σκοπεύει να τραβήξει στα άκρα την υπόθεση ζητώντας με γραπτό αίτημα μεταγραφή, όπως έκαναν στο παρελθόν οι Μπερμπάτοφ και Μόντριτς.

Μάλιστα ο Μπέιλ ενημέρωσε τους ανθρώπους της Τότεναμ ότι θα σεβαστεί τις... αστρονομικές απαιτήσεις που αξιώνουν για την πώλησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας τους ότι ακόμη και σε περίπτωση που η συμφωνία δεν επιτευχθεί και παραμείνει στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, τότε θα το αποδεχτεί και θα τα δώσει όλα για την Τότεναμ τη νέα σεζόν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα