«Χρυσάφι» στα πόδια του Ρούνεϊ

Δημήτρης Βέργος
«Χρυσάφι» στα πόδια του Ρούνεϊ

bet365

Η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να προτείνει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον Γουέιν Ρούνεϊ, σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απαντήσει θετικά σε μια νέα πρόταση.

Η πρώτη πρόταση των Μπλε έπεσε στο κενό, ωστόσο όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Αγγλία θα επανέλθουν με μία νέα πρόταση που θα αγγίζει τα 35 εκατομμύρια ευρώ για να φέρουν τον Ρούνεϊ στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Σε περίπτωση που η Γιουνάιτεντ ανάψει το πράσινο φως, η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον Άγγλο επιθετικό, κάνοντας τον τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ της.

Πιο συγκεκριμένα ο Αμπράμοβιτς φαίνεται έτοιμος να προτείνει στον Ρούνεϊ συμβόλαιο που θα του αποφέρει 230,000 λίρες εβδομαδιαίως τη στιγμή που για την ώρα οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στον σύλλογο είναι οι Φερνάντο Τόρες και Τζον Τέρι που λαμβάνουν 200,000 ευρώ την εβδομάδα.

Μια πιθανή άφιξη του Ρούνεϊ πάντως θα σήμαινε και ενδεχόμενη αποχώρηση για έναν εκ των Τόρες ή Ντεμπά Μπα καθώς και με την επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου, οι λύσεις για τον Ζοσέ Μουρίνιο στη γραμμή της επίθεσης είναι αρκετές.

Πάντως παρά την έντονη κινητικότητα που δείχνει η Τσέλσι για τον Γουέιν Ρούνεϊ, και παρά την επιθυμία του ίδιου του παίκτη να φύγει από το Ολντ Τράφορντ, η Γιουνάιτεντ εμμένει στη στάση της με τον Ντέιβιντ Μόγιες να επαναλαμβάνει ότι ο παίκτης δεν πωλείται.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα