Στρέφεται σε Άγκερ η Μπαρτσελόνα

Δημήτρης Βέργος
Στρέφεται σε Άγκερ η Μπαρτσελόνα

bet365

Μετά τη δυσκολία της απόκτησης των Τιάγκο Σίλβα και Νταβίντ Λουίζ, η Μπαρτσελόνα στρέφεται στην περίπτωση του Δανού αμυντικού της Λίβερπουλ.

Οι «Μπλαουγκράνα» παρά το έντονο πρέσινγκ τους για τον Τιάγκο Σίλβα της Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα καταφέρουν όπως φαίνεται να τον κάνουν δικό τους καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός θέλει να παραμείνει στο Παρίσι.

Ο Τιάγκο Σίλβα ήταν ο πρώτος στόχος της Μπάρτσα για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής, ενώ σαν δεύτερη περίπτωση εξετάστηκε και το όνομα του Νταβίντ Λουίζ της Τσέλσι. Αμφότερες οι υποθέσεις παρουσίασαν μεγάλη δυσκολία και πλέον οι άνθρωποι του καταλανικού συλλόγου στρέφονται στην εναλλακτική λύση που ακούσει στο όνομα Ντάνιελ Άγκερ.

Ο Δανός αμυντικός της Λίβερπουλ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα τα τελευταία καλοκαίρια και δεν αποκλείεται στη φετινή μεταγραφική περίοδο να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo.

Ο Άγκερ έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Ρεντς μέχρι το 2016 και εκτιμάται πως θα χρειαστούν γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου η Λίβερπουλ να δώσει τη συγκατάθεσή της για τη μεταγραφή του Δανού κεντρικού αμυντικού στο Καμπ Νου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα