Ο «Κάρα» επέστρεψε στη Φούλαμ

Ο «Κάρα» επέστρεψε στη Φούλαμ

Δημήτρης Βέργος
Ο «Κάρα» επέστρεψε στη Φούλαμ

bet365

Η Φούλαμ ανακοίνωσε τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και επιστρέφει στους «Κότατζερς».

Την επιστροφή του στη Φούλαμ ολοκλήρωσε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος, όπως ήταν γνωστό τις τελευταίες μέρες είχε ανοίξει και πάλι συνομιλίες με τους «Κότατζερς» όπου αγωνίστηκε την περσινή σεζόν.

Ο τεχνικός της Φούλαμ, Μάρτιν Γιόλ μένοντας ικανοποιημένος από την εξαιρετική σεζόν του Καραγκούνη στο Κρέιβεν Κότατζ θέλησε να τον φέρει και πάλι στην ομάδα με τον Έλληνα άσο να απαντάει θετικά και να υπογράφει για ακόμη ένα χρόνο μέχρι τον Ιούνιο του 2014.

Η Φούλαμ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την επιστροφή του Καραγκούνη στον σύλλογο, πλέκοντας του το εγκώμιο για την πολύ καλή παρουσία του την περσινή σεζόν.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι ο Γιώργος Καραγκούνης υπέγραψε ένα νέο μονοετές συμβόλαιο με τη Φούλαμ που θα τον κρατήσει στο Κρέιβεν Κότατζ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2014. Μετά τον ερχομό του τον Σεπτέμβριο του 2012 κατάφερε να καθιερωθεί στην ομάδα του Μάρτιν Γιόλ, παίζοντας σε 28 παιχνίδια και σκοράροντας δύο τέρματα. Η εργατικότητα και το πάθος του μέσα στον αγωνιστικό χώρο τον έκαναν αγαπητό ανάμεσα στους οπαδούς, ενώ βγήκε στη δεύτερη θέση στην προτίμηση των οπαδών της ομάδας για τον παίκτη και για το γκολ της χρονιάς. Ο Καραγκούνης παραμένει σημαντικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας ενώ πρόσφατα έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στη χώρα του», ήταν αναλυτικά η ανακοίνωση της Φούλαμ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα