Τρέλα με Σουάρες και Άρσεναλ!

Δημήτρης Βέργος
Τρέλα με Σουάρες και Άρσεναλ!

bet365

Οι στοιχηματικές εταιρείες έριξαν κατακόρυφα τις αποδόσεις τους για μια πιθανή μεταγραφή του Ουρουγουανού επιθετικού στην Άρσεναλ.

Οι φήμες διέρρευσαν με ταχύτητα φωτός και τα πονταρίσματα έπεσαν βροχή παγκοσμίως σχετικά με μια πιθανή μεταγραφή του Λουίς Σουάρες στην Άρσεναλ.

Οι στοιχηματικές εταιρείες ρίξανε κατακόρυφα τις αποδόσεις τους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μερικές από αυτές μέχρι και τώρα δίνανε φαβορί την Άρσεναλ για τον νέο σταθμό στην καριέρα του Ουρουγουανού επιθετικού, ο οποίος βρίσκεται με το ενάμιση πόδι έξω από τη Λίβερπουλ.

Το συγκεκριμένο μεταγραφικό σενάριο πάντως δεν προκύπτει από κανένα ρεπορτάζ με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει πάντα το πάνω χέρι όσον αφορά την περίπτωσή του, κάτι που έχουν επιβεβαιώσει καιρό τώρα τόσο αγγλικά όσο και ισπανικά δημοσιεύματα.

Άλλωστε ο Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση επιθετικού και πιο συγγκεκριμένα του Αργεντινού φορ της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκονζάλο Ιγουαΐν, για τον οποίο φαίνεται πως έχει επιτευχθεί συμφωνία στα 27 εκατομμύρια ευρώ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα