Φήμες για Φρεντ και Σίτι

Φήμες για Φρεντ και Σίτι

Δημήτρης Βέργος
Φήμες για Φρεντ και Σίτι

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός φαίνεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με σενάρια από τη Βραζιλία.

Ο 29χρονος επιθετικός εντυπωσίασε στο πρόσφατο Confederations Cup σκοράροντας μάλιστα δύο τέρματα στον τελικό. Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού μετά την πώληση του Κάρλος Τέβες στη Γιουβέντους και σύμφωνα με φήμες από τη Βραζιλία, ο Φρεντ θα αποτελούσε μία ιδανική λύση για τον τεχνικό των «Πολιτών» Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Πάντως η Φλουμινένσε άφησε να εννοηθεί από την πλευρά της ότι δεν σκοπεύει να μπει σε διαπραγματεύσεις για την πώληση του ποδοσφαιριστή. «Ο Φρεν δεσμεύεται με συμβόλαιο, είναι πολύ ευχαριστημένος στον σύλλογο και εμείς μαζί του», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της Φλουμινένσε, Ροντρίγκο Καετάνο.

Ο ίδιος ο 29χρονος φορ πάντως δεν θα έλεγε «όχι» σε περίπτωση που έφτανε κάποια καλή πρόταση από ευρωπαϊκό σύλλογο. «Τα πάω πολύ καλά στη Φλουμινένσε και θα έφευγα μόνο σε περίπτωση που έφτανε κάποια εξαιρετική πρόταση», υπογράμμισε ο Φρεντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα