Το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ!

Δημήτρης Βέργος
Το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ!

bet365

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2013/2014, με καυτές αναμετρήσεις μέσα στον Αύγουστο!

Η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της από την Ουαλία κόντρα στη Σουόνσι ενώ η συμπολίτισσα της Σίτι υποδέχεται τη Νιούκαστλ. Η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Χαλ, ενώ η Άρσεναλ παίζει στο Έμιρεϊτς με την Άστον Βίλα. Η Λίβερπουλ ξεκινάει εντός έδρας με τη Στόουκ και η Τότεναμ πηγαίνει στο νότιο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Κρίσταλ Πάλας. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 17 Αυγούστου.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής

Άρσεναλ-Άστον Βίλα
Τσέλσι-Χαλ
Κρίσταλ Πάλας-Τότεναμ
Λίβερπουλ-Στόουκ
Μάντσεστερ Σίτι-Νιούκαστλ
Νόριτς-Έβερτον
Σάντερλαντ-Φούλαμ
Σουόνσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Γουέστ Μπρομ-Σαουθάμπτον
Γουέστ Χαμ-Κάρντιφ

Όσον αφορά τις καυτές συναντήσεις στο πρώτο μισό της χρονιάς, αυτές ξεκινάνε από νωρίς μέσα στον Αύγουστο! Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι είναι τη δεύτερη αγωνιστική όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τσέλσι (24/08) ενώ την τρίτη (31/08) είναι το μεγάλο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου μεταξύ της Άρσεναλ και της Τότεναμ στο Έμιρεϊτς. Την ίδια μάλιστα αγωνιστική είναι και το μεγάλο ματς στο Άνφιλντ μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ έχει οριστεί στις 21 Σεπτεμβρίου με τη Σίτι να υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ ενώ την επόμενη αγωνιστική στις 28/09 η Τότεναμ υποδέχεται την Τσέλσι στο λονδρέζικο ντέρμπι.

Στα τέλη Οκτώβρη 26/10 η Τσέλσι υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι ενώ στις αρχές Νοέμβρη 02/11 η Άρσεναλ αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Λίβερπουλ. Την αμέσως επόμενη αγωνιστική στις 09/11 η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Άρσεναλ στο Ολντ Τράφορντ ενώ αμέσως μετά τη διακοπή στις 23/11 έχει οριστεί το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με την Έβερτον να υποδέχεται τη Λίβερπουλ.

Στα τέλη του Νοέμβρη 30/11 η Γιουνάιτεντ ταξιδεύει στο Γουάιτ Χαρτ Λάιν να αντιμετωπίσει την Τότεναμ ενώ στα μέσα Δεκέμβρη 14/12 η Σίτι θα υποδεχθεί την Άρσεναλ και η Τότεναμ τη Λίβερπουλ.

Το πρόγραμμα των εορτών είναι γεμάτο μεγάλα ματς καθώς στις 21/12 η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι, στην Boxing Day 26/12 η Σίτι θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ και στις 28/12 η Τσέλσι τη Λίβερπουλ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα