«Θα απέρριπτα τους πάντες για την Τσέλσι»

«Θα απέρριπτα τους πάντες για την Τσέλσι»

Gazzetta team
«Θα απέρριπτα τους πάντες για την Τσέλσι»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε ότι ήξερε εδώ και καιρό ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα αποσυρόταν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά πάντα ήθελε μόνο Τσέλσι.

Το όνομα του Special One ακούστηκε και για τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ. Αρκετοί τον έχρισαν ως τον πιθανότερο αντικαταστάτη του Σερ Άλεξ μέχρι να προσληφθεί ο Μόγιες. Ωστόσο, ο ίδιος τόνισε πως είχε πει από την αρχή στον «Φέργκι» ότι μοναδικός προορισμός του στο Νησί ήταν η Τσέλσι.

«Ήξερα ότι ο Φέργκιουσον θα σταματήσει εδώ και μήνες και είμαι τόσο χαρούμενος που μου το εμπιστεύτηκε, επειδή ήταν μεγάλο νέο για τον κόσμο. Μπορώ να φανταστώ ότι μόνο ένας μικρό κύκλος τριγύρω του το γνώριζε και ήταν μεγάλη ευθύνη για μένα να ξέρω κάτι τέτοιο. Για το ξέρω;

Επειδή είμαστε φίλοι, οπότε αν εγώ είμαι τόσο φίλος του για να ξέρω ότι θα σταματήσει, έτσι κι αυτός είναι τόσο φίλος μου για να ξέρει ότι ο σύλλογο που θέλω να προπονήσω στην Αγγλία είναι η Τσέλσι. Φυσικά του είπα ότι θέλω να πάω στην Τσέλσι. Θα μπορούσα να απορρίψω κάθε δουλειά στον κόσμο, τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οτιδήποτε για την Τσέλσι», είπε ο Μουρίνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα